Opis výrobku

Hľadáte ideálnu presklenú vitrínu pre váš moderný obývací priestor? Predstavujeme vám produkt Vitrína Marine 02 - tmavomodrá / zlatá.

Výnimočný tmavomodrý odtieň a zlaté nožičky tejto vitríny vytvárajú luxusný a elegantný vzhľad, ktorý sa stane dominantou každého interiéru. Jej dizajn je jednoduchý, ale zároveň sofistikovaný, čo z nej robí ideálny kúsok pre akýkoľvek moderný alebo tradičný obývací priestor.

Táto vitrína je vyrobená z laminovanej dosky o hrúbke 16 mm, čo zaisťuje jej dlhú životnosť a odolnosť. Kovové nožičky a rúčky dodávajú vitríne pevnosť a stabilitu. Možnosť dokúpiť LED osvetlenie umožňuje vystaviť vaše obľúbené predmety v najlepšom svetle.

S rozmermi 92 x 152 x 40 cm a štyrmi dvierkami táto vitrína ponúka dostatok priestoru pre uloženie a vystavenie vašich obľúbených predmetov. Jej praktickosť a funkčnosť robia z tejto vitríny ideálny nábytok pre každý obývací priestor, ktorý oceníte nielen vy, ale aj vaši návštevníci.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie korpusu a prednej časti → Tmavomodrá laminovaná doska 16 mm pridáva na elegancii a sofistikovanosti, čo robí z tejto vitríny ideálny doplnok pre akýkoľvek priestor.
  • Zlaté nožičky a rúčky → Kovové zlaté nožičky a rúčky prinášajú luxusný kontrast k tmavomodrému korpusu, vytvárajúc tak výrazný a jedinečný kúsok nábytku.
  • Rozmery → S rozmermi 92 x 152 x 40 táto vitrína ponúka dostatok miesta pre vystavenie vašich obľúbených predmetov, zároveň však nezaberie príliš veľa priestoru.
  • Možnosť dokúpenia LED osvetlenia → Táto funkcia umožňuje pridať osvetlenie pre ešte lepšie zvýraznenie vystavených predmetov.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 92 cm,

  • Výška: 152 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Výška nožičiek: 18

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

tmavomodrá

Farebné prevedenie prednej časti

tmavomodrá

Farebné prevedenie nožičiek

zlatá

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

predná časť

sklo

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť skla ako suroviny na výrobu nábytkových predných častí. Sklenené čelá sú synonymom moderného dizajnu a vysokej kvality. Sklo je nielen mimoriadne estetické, ale aj odolné a ľahko sa čistí. Vďaka svojmu hladkému povrchu sa ľahko čistí a je odolné voči škvrnám alebo poškriabaniu. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí oceňujú jednoduchosť a krásu svojho interiéru. Okrem toho sklo opticky zväčšuje priestor, čím dodáva miestnosti ľahkosť a jas. Možno ho použiť aj na podsvietenie, ktoré vytvára jedinečný vizuálny efekt.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Prevedenie

Rúčka

kov

Pánty

GTV

Výbava

Počet dvierok

4

Osvetlenie

Možnosť dokúpenia

LED

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

38 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

48 cm x 13 cm x 124 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

12 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

44 cm x 5 cm x 143 cm

Hodnotenie zákazníkov

/vitrina-marine-02---tmavomodra---zlata---92-cm-p-152893-1092-1064.1092.html