Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 79 cm,

  • wysokość

    výška: 103 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 97 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

voliteľné

Prevedenie

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Opierka

látka

Ďalšie informácie
Zažite výnimočné pohodlie a eleganciu s operadlom z látky. Naše spracovanie poskytuje jedinečný zážitok z relaxu a štýlu. Látka je mäkká, jemná a príjemná na dotyk, čo vám dodá pocit luxusu. Operadlo v látke vám umožní vychutnať si pohodlie v každej fáze vášho odpočinku. Látka je navyše trvanlivá a odolná voči poškodeniu, čo znamená, že sa z krásneho vzhľadu nábytku budete tešiť dlhé roky. Výberom operadla v látke si vyberáte nielen estetiku, ale aj praktickosť. K dispozícii je široká škála farieb a vzorov, takže nábytok môžete prispôsobiť svojmu interiéru.

Korpus

látka

Ďalšie informácie
Zažite jedinečnú estetiku a funkčnosť s korpusom nábytku vyrobeným z látky. Náš nábytok vyniká nielen krásnym vzhľadom, ale aj praktickými výhodami. Látka poskytuje príjemný dotyk a pohodlie, čím vytvára útulný a štýlový interiér. Jej pružnosť a odolnosť zaručujú dlhodobé používanie bez straty šarmu. Okrem toho sa látka ľahko čistí, čo uľahčuje jej údržbu a zabezpečuje, že nábytok bude vždy vyzerať skvele.

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Čalúnené kreslo Ušiak Lizbona S1

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/calunene-kreslo-usiak-lizbona-s1-p-23189-1634-1634.html