Čalúnené panely

Nájdených produktov: Nájdených produktov: 1
zoradiť:
Sortowanie
   1    z    1   
počet výsledkov na stránku:
status
cena
Cena
-
rozmery

   1    z    1   
počet výsledkov na stránku:

Čalúnené panely (nástenné panely) - interiérový hit, ktorý nemôžete prehliadnuť

Usporiadanie interiéru si vyžaduje originálne spracovanie a povrchovú úpravu, ktoré efektívne a funkčne zdôraznia ich charakter. Trendy v interiéri sa vyvíjajú v priebehu času, ale niektoré riešenia zamerané na domáce usporiadanie majú nadčasový rozmer a vyzerajú dobre celé roky. Jedným z takýchto prvkov s univerzálnym a vždy módnym dizajnom sú čalúnené panely - inými slovami, nástenné panely.

Pripravili sme pre vás mimoriadne atraktívny výber dekoratívnych čalúnených panelov na stenu, ktoré zatraktívnia bývanie a dodajú praktický rozmer.

Čalúnené panely a celkové usporiadanie

Každý interiér vyžaduje okrem tradičného vybavenia nábytkom aj špeciálnu dekoratívnu výzdobu. Sú to práve ozdobné doplnky, vybrané farebné kompozície, ako aj interiérové ​​textílie, ktoré robia každé zariadenie jedinečným. Jedným z takýchto interiérových doplnkov sú čalúnené panely, ktoré je možné pripevniť na stenu v ktorejkoľvek miestnosti.

Dekoratívne panely na stene efektívnym spôsobom zdôrazňujú a odhaľujú estetiku jednotlivých izieb, vďaka čomu sú útulnejšie, príjemnejšie vo vizuálnom vnímaní a tiež praktickejšie z hľadiska použitia. Naša ponuka obsahuje široký výber čalúnených nástenných panelov, ktoré môžete použiť v chodbách, obývacích a detských izbách, kanceláriách alebo spálňach.

V každom z týchto interiérov budú čalúnené nástenné panely spĺňať úžitkovú a estetickú funkciu, v závislosti od spôsobu a miesta inštalácie. Ponúkame široký výber dekoratívnych panelov v rôznych farbách, tvaroch a veľkostiach. Pripravili sme tiež atraktívnu ponuku čalúnených panelov vyrobených na mieru, aby ste si mohli zadovážiť čalúnené panely v potrebnej forme a veľkosti.

Čalúnená stena v spálni - prečo je to dobrý nápad?

Spálňa je osobitnou miestnosťou v každom dome. Práve v tejto izbe si doprajeme blažený odpočinok po dni strávenom mimo domova, ako aj efektívny odpočinok, ktorý nám umožní nabrať sily na výzvy nového dňa. Usporiadanie spálne by preto malo byť dobre naplánované a premyslené.

Kľúčovým spálňovým nábytkom je samozrejme posteľ, ktorá si vyžaduje aj príslušnú estetickú úpravu. Zaujímavým interiérovým riešením je montáž čalúnenej steny s ozdobnými panelmi, ktorá bude pôsobiť ako záhlavie postele. Potom posteľ v spálni nadobudne originálny dizajnový výraz a získame tak tiež pohodlné operadlo. Dekoratívne čalúnené panely sú mäkké a príjemné na dotyk, vďaka čomu úspešne zvýšia komfort používania postele v spálni. Ich výhodou je tiež skutočnosť, že ich rozmery je možné prispôsobiť akejkoľvek veľkosti postele, ako aj konkrétnym podmienkam miestnosti.

Čalúnené nástenné panely obohatia usporiadanie spálne a dodajú jej tiež útulný charakter a špecifickú atmosféru, ktorá je v tomto type miestnosti zvlášť žiaduca.

Dekoratívne nástenné panely v štylizovaných formách

Čalúnené panely na stenu sú dostupné v širokej škále vzorov. Mnoho farieb čalúnenia, veľkostí, tvarov, ako aj možnosť objednania konkrétnych prvkov na mieru uľahčujú ich výber podľa individuálnych očakávaní a preferencií. Náš sortiment zahŕňa čalúnené nástenné panely v tradičných tvaroch ako kruh, obdĺžnik, štvorec a trojuholník, a mnohé ďalšie.

Štylizované a prepracované dekoratívne panely sú navyše zaujímavým riešením. Prešívané čalúnené panely, ako aj čalúnené panely s gombíkmi sú v poslednej dobe veľmi obľúbené. Takéto modely umožňujú interiérom získať originálny dizajnérsky výraz. Výberom farieb a konkrétnych tvarov môžete ovplyvniť výsledný vzhľad nástenných dekoratívnych panelov.
 
Výhody dekoratívnych nástenných panelov
  •     Univerzálne vzory
  •     Estetické zdokonalenie interiéru
  •     Efekt útulnosti izieb
  •     Nadčasový dizajn
  •     Jednoduchá montáž
  •     Možnosť objednávky panelov na mieru
  •     Akustická izolácia
  •     Tepelná izolácia
  •     Široký výber látok, vzorov a farieb
  •     Viaceré konfigurácie
  •     Ekologické materiály

Čalúnené panely do rôznych miestností

Čalúnené panely na stenu sú vhodné do rôznych miestností. Svoje uplatnenie nájdu jednak z estetického hľadiska, ako aj z praktického a úžitkového hľadiska. Okrem toho, že sa používajú v spálňach ako čelá a záhlavia, sú obzvlášť obľúbené v detských a tínedžerských izbách. Dekoratívne čalúnené panely do detskej izby sú skvelým spôsobom, ako izolovať stenu vedľa detskej postieľky, vďaka čomu je oveľa teplejšia, prítulnejšia a tichšia.

V izbách pre mládež sú veľmi populárne 3D čalúnené panely, ktoré pôsobia priestorovo a vytvárajú zaujímavý dekoratívny akcent. Navyše, ozdobné panely sa dobre osvedčia aj na chodbách. Môžu byť tu použité vo výklenku, ktoré bude spĺňať funkciu sedáka, a bude užitočné pri prezliekaní a obúvaní.

Vďaka nim bude interiér pôsobiť útulnejšie a vizuálne efektívnejšie. Dekoračné panely budú vhodné aj v obývacích izbách, kde budú plniť hlavne estetickú funkciu obohacujúcu celkové usporiadanie. Môžu byť pripevnené na stenu za televízorom. V tomto prípade budú vyzerať zaujímavo najmä 3D čalúnené panely, ktoré budú zdôrazňovať dekoratívnu stránku steny.

V obývacej izbe budú čalúnené panely zaujímavým akcentom. Dizajnérske trendy zvyčajne odporúčajú usporiadať ich do zaujímavej podoby koláže, voštiny alebo rybej kosti.

Ako nainštalovať stenové panely?

Čalúnené panely sa inštalujú veľmi jednoducho, takže si ich môže každý hravo nainštalovať. V tejto súvislosti existujú dva populárne spôsoby montáže. Prvou možnosťou je lepenie čalúnených panelov na suchý zips. Všetko, čo musíte urobiť, je nalepiť jednu stranu obojstranného zipsu na stenu a pripevniť druhú stranu obojstranného zipsu k panelom. Potom už stačí iba pripevniť jednotlivé prvky na dané miesto, čím vytvoríte vlastnú kompozíciu. Takéto samolepiace čalúnené stenové panely sa inštalujú mimoriadne jednoducho, pričom ich montáž nezaberie veľa času. Druhým spôsobom montáže ozdobných panelov je použitie montážneho lepidla.

Na jednotlivé prvky stačí naniesť montážne lepidlo a pomocou tlaku ich prilepiť k podkladu. Toto riešenie je veľmi odolné a rýchle.
/calunene-panely-c-1210.html