Detské písacie stoly

Nájdených produktov: Nájdených produktov: 1
zoradiť:
Sortowanie
   1    z    1   
počet výsledkov na stránku:
status
cena
Cena
-
rozmery
šírka [cm]
-
výška [cm]
-
hĺbka [cm]
-

   1    z    1   
počet výsledkov na stránku:
Ak chcete vytvoriť pracovnú atmosféru v miestnosti dieťa alebo tínedžera, čo je veľmi dôležitým aspektom na ceste k svojmu pozitívnemu prístupu k vzdelaniu. Miestnosť by mala byť usporiadaná tak, aby bola oddelení časť zameraná na prácu a koncentráciu s časťou na zábavu a relaxáciu. Symbolom pracovného miesta v izbe dieťaťa je písací stôl, ktorý by mal byť starostlivo vybraný nielen na základe jeho priliehaniu k štýlu interiéru, ale predovšetkým z hľadiska veľkosti, vybavenia a ergonómie.

Vyberte si z našej širokej ponuky model, ktorý splní Vaše individuálne požiadavky. Vhodne vybraný kus nábytku sa môže stať kľúčovým prvkom detskej izby, a zároveň zdôrazní jej štýl a bude spĺňať svoju praktickú úlohu. Zoznámte sa s našou ponukou teraz!

Vytváranie pracovnej atmosféry v detskej alebo tínedžerskej izbe je veľmi dôležitým aspektom na ceste k ich pozitívnemu vzťahu k vzdelávaniu. Miestnosť by mala byť usporiadaná v súlade s účelom jednotlivých oblastí - samostatná časť zameraná na prácu/vzdelávanie a koncentráciu a samostatná časť na zábavu, hry a relaxáciu. Jedným z najdôležitejších prvkov je písací stôl pre mládež.

Symbolom pracoviska v detskej izbe je písací stôl, ktorý by sa mal starostlivo vyberať nielen na základe jeho prispôsobenia k štýlu usporiadania, ale predovšetkým z hľadiska rozmerov, funkčných možností a vhodného profilovania, ktoré zabezpečí ergonómiu a pohodlie.

Písacie stoly pre deti a tínedžerov - Ideálny písací stôl pre dieťa alebo tínedžera

Modely pracovných stolov pre deti a tínedžerov, ktoré ponúkame, sú veľmi rozmanité v závislosti od individuálnych požiadaviek, účelu stola a veľkosti miestnosti, v ktorej bude umiestnené. Vhodne vybraný kus nábytku sa môže stať kľúčovým prvkom mládežníckej a detskej izby, pričom zdôrazní štýl a praktickú úlohu izby.

Najobľúbenejšie typy pracovných stolov pre mládež dostupné v našom obchode:
  • písací stôl pre mládež so zásuvkami (priestranné modely s veľkým úložným priestorom)
  • písací stôl pre mládež s nadstavcom (často kombinovaný s obývacou stenou)
  • moderný písací stôl pre mládež (navrhnutý podľa najnovších dizajnových trendov)
  • biely písací stôl pre mládež (hitová farba, ktorá sa čoraz častejšie používa v interiéroch)
  • písací stôl pre mládež na počítač (väčšina modelov stola má túto možnosť)
  • rohový písací stôl pre mládež (praktické modely, ktoré šetria miesto)
 
V ponuke sú aj malé pracovné stoly pre mládež určené hlavne na používanie počítača, stoly vo forme stolíkov ako aj klasické riešenia tohto typu - drevené stoly vybavené zásuvkami a policami, ktoré uľahčujú ukladanie kníh, kancelárskych potrieb a iných predmetov. Pozývame vás, aby ste sa oboznámili s ponukou a vybrali ten najlepší nábytok pre potreby vášho dieťaťa.

PC stôl - nevyhnutnosť do izby pre mládež

Počítačový stolík je jedným z najdôležitejších kusov nábytku v detskej a tínedžerskej izbe. Deti používajú rôzne typy pracovných stolov takmer od samého začiatku svojej vzdelávacej kariéry. Na začiatku je to malý počítačový stôl pre dieťa predškolského veku s nízkou konštrukciou, neskôr je vymenený za tradičnejší model školskej lavice a nakoniec je možné zvoliť taký PC stôl pre mládež, ktorý splní očakávania dospievajúceho, mladého človeka.

V našom internetovom obchode Nábytok-Bogart.sk nájdete širokú škálu počítačových stolov, ktoré sú šité na mieru potrebám rôznych vekových skupín používateľov.

Okrem toho máme funkčné PC stoly s univerzálnou konštrukciou, ktoré akoby rástli spolu s dieťaťom a môžu ich používať rovnako školáci, ako aj tínedžeri. Všetky naše počítačové stoly boli starostlivo vybrané, aby si zákazníci mohli vychutnať ich pozoruhodnú estetiku, širokú funkčnosť a vysoko kvalitné spracovanie zabezpečujúce stabilitu a trvanlivosť nábytku.

Malý písací stôl pre dieťa

Aký nábytok si vyberieme a ako ho usporiadame v celej miestnosti, je rozhodujúce pre kvalitu a komfort nášho dieťaťa. Pri príprave vhodného miesta na učenie pre dieťa podporujeme pozitívny vzťah k výchove a rozvíjaniu jeho záujmov alebo čítania. Preto stojí za to rozdeliť izbu na jednotlivé zóny.

To znamená vyhradenie samostatných priestorov interiéru na vzdelávanie a sústredenie a oddelené priestory na hru a zábavu, ako aj skladovanie a odpočinok. Miesto na učenie samozrejme predstavuje písací stôl pre mládež a otočné kreslo, ktoré by sa malo starostlivo vyberať nielen na základe zladenia so štýlom usporiadania, ale predovšetkým z hľadiska rozmerov, funkčného usporiadania a vhodného profilovania, ktoré zabezpečí zdravé podmienky pri učení a pohodlí.

Naša ponuka obsahuje veľmi veľký výber detských stolov, aby si každý mohol nájsť dokonalý model pre svoje dieťa. Detské písacie stoly z našej ponuky sa vyznačujú stabilnou a odolnou štruktúrou, veľkou rozmanitosťou z hľadiska estetiky, farieb a dizajnu, ako aj mimoriadnou funkčnosťou. V závislosti od individuálnych požiadaviek, účelu písacieho stola a vnútorných podmienok, pre ktoré je určený, si môžete vybrať dokonalý model za atraktívnu cenu.

Správne vybraný písací stôl pre dieťa sa môže stať kľúčovým prvkom detskej izby, pričom zdôrazní jej štýl a bude plniť svoje praktické úlohy. Ponúkame počítačové stoly, písacie stoly vo forme stolíkov a klasické riešenia, napríklad drevené modely.

Písacie stoly s nadstavcom - ako ušetriť miesto

Bez ohľadu na to, či potrebujete PC stôl alebo klasický model písacieho stola, na ktorom sa vaše dieťa bude učiť, rozhodne ich nájdete v našom obchode s nábytkom. Ponúkame mimoriadne funkčné modely vybavené zásuvkami a policami, ktoré uľahčujú ukladanie kníh, kancelárskych potrieb a ďalších predmetov. Zaujímavým riešením sú aj písacie stoly, ktoré sú súčasťou multifunkčného nábytku pozostávajúceho z niekoľkých prvkov.

V malých miestnostiach dobre poslúžia písacie stoly s posteľou - antresolou, alebo písacie stoly s výsuvnou pracovnou doskou. Pre dieťa, ktoré vo svojej izbe používa počítač, bude perfektný písací stôl s nadstavcom, na ktorý môžete umiestniť monitor alebo iné vybavenie, a ušetriť tak užitočné miesto na vrchnej doske.

Ak chcete mať na celom povrchu ľahký prístup ku všetkému, stojí za to sa zaujímať o modely vybavené profilovanou doskou, ku ktorej je možné prisunúť kancelárske kreslo. Pre najmenších sú farebné pracovné stoly s nastaviteľným uhlom sklonu a výškou vrchnej časti efektívnym a zároveň veľmi praktickým riešením. Umožnia jednoduchšie použitie a budú slúžiť dlhé roky vďaka možnosti zväčšenia.

Rohové písacie stoly, ktoré nezaberajú veľa miesta, sú veľmi priestranné a ľahko sa umiestňujú v priestore, pričom skvele poslúžia aj v malých detských alebo mládežníckych izbách. Pozývame vás, aby ste sa oboznámili s našou ponukou a vybrali si dokonalý nábytok pre potreby svojho dieťaťa a tínedžera. Bez ohľadu na to, či dávate prednosť moderným alebo klasickým písacím stolom, v našom obchode určite nájdete množstvo návrhov, ktoré budú zodpovedať vašim vkusom, očakávaniam a rozpočtu.

Písacie stoly pre mládež v najlepšom vydaní

Písacie stoly pre mládež by mali byť funkčné a pohodlné. Tínedžeri trávia veľa času za písacími stolmi, kedy študujú alebo používajú počítač. Preto je dôležité, aby im stôl pre mládež poskytoval pohodlie a praktické riešenia. Ponúkame mimoriadne atraktívne pracovné stoly pre mládež s veľkým úložným priestorom, vhodnými rozmermi a nádherným dizajnom.

Mládež chce vo svojich izbách moderný nábytok, ktorý bude zodpovedať súčasným trendom. V ponuke nášho obchodu nájdete taký mládežnícky nábytok, ktorý osloví každého tínedžera. Geometrické tvary, zaujímavé farebné kombinácie, originálne úchytky alebo len vyfrézovania, ako aj jedinečný dizajn sú vlastnosťami našich písacích stolov určených pre mladých ľudí.
/detske-a-studentske-pisacie-stoly-c-1121.html