Detské a študentské skrine

Nájdených produktov: Nájdených produktov: 0
zoradiť:
Sortowanie
počet výsledkov na stránku:
status
cena
Cena
-
rozmery

počet výsledkov na stránku:
Je ťažké si predstaviť akúkoľvek izbu bez priestranného, ​​funkčného a zároveň vizuálne atraktívneho šatníka, ktorý zaručí správne uchovávanie oblečenia a malých prvkov takým spôsobom, aby bolo čo najviac praktické a užitočné. Preto venujeme osobitnú pozornosť dizajnu skríň pre vaše deti s prihliadnutím na atraktivitu farieb, zaujímavú kombináciu vzorov, tvarov, odtieňov a vnútorného usporiadania tohto nábytku.

Šatníky do detských a tínedžerských izieb

Vďaka veľmi širokej škále modelov je možné medzi návrhmi ľahko nájsť ten, ktorý sa bude dokonale zhodovať s dizajnom vášho interiéru a súčasne splní všetky požiadavky. Navrhujeme šatníkové skrine s ďalšími policami, radom zásuviek, regálmi, štvordverové skrine, rohové skrine, či tie klasické a moderné.

Vysoko kvalitné drevené komponenty použité na ich výrobu dodávajú predstaveným modelom vizuálnu atraktivitu a jedinečnosť a tiež zaručujú ich trvalosť a odolnosť voči  vonkajším faktorom. Vybrané výrobky vám budú určite slúžiť mnoho rokov, čo zvyšuje funkčnosť a vizuálnu atraktivitu izieb vašich detí.

Skriňa je kus nábytku, bez ktorého je ťažké si predstaviť funkčný interiér. Slúži ako veľká odkladacia plocha a plní aj estetickú funkciu. Okrem toho umožňuje jednoduchšiu segregáciu, čím podporuje udržiavanie poriadku. Dobre vybraná šatníková skriňa dotvára usporiadanie a vyzerá nádherne. Preto je nevyhnutným kusom nábytku v každej detskej a tínedžerskej izbe.

Obchod s nábytkom Nábytok-Bogart.sk ponúka mimoriadne široký výber rôznych šatníkov určených do izieb pre deti a tínedžerov, vďaka čomu každý zákazník úspešne nájde ten správny model, ktorý bude zodpovedať jeho očakávaniam, potrebám interiéru a vkusu budúcich, mladých používateľov.

Funkčná skriňa do detskej izby

Detská skriňa je nábytok, ktorý umožní správne usporiadanie oblečenia a ďalších prvkov takým spôsobom, aby bol čo najpraktickejší a najužitočnejší. V ponuke našej predajne nábytku nájdete mimoriadne funkčné šatníkové skrine pre deti, do ktorých sa zmestí nespočetné množstvo hračiek, oblečenia či iných detských doplnkov.

Pre funkčnosť tohto nábytku nemá osobitný význam ani tak jeho vonkajší dizajn, ale najmä usporiadanie jednotlivých skriniek, políc a úložných boxov v jeho vnútri. Pri výbere skriniek do našej ponuky sme venovali pozornosť tomu, že existujú skrine ideálne pre malý aj veľký interiér, ako aj rohové skrine, ktoré budú ideálne pre zložité usporiadanie interiéru.

Funkčné skrine sú vybavené priestorom s vešiakovou tyčou, na ktorú môžete zavesiť vrchné oblečenie, zásuvkami s plným výsuvom pre ľahké usporiadanie a vyberanie drobností, ako aj policami s optimálne umiestnenými priehradkami umožňujúcimi ľahkú segregáciu rôznych odevov alebo predmetov.

Detské skrine

Pri výbere šatníkovej skrine pre deti treba vždy pamätať na vkus používateľa, vnútorné podmienky a ďalšie vybavenie miestnosti. Šatníková skriňa môže byť jedným z prvkov usporiadania, ktoré je možné prispôsobiť existujúcim tvarom, alebo môže byť súčasťou hotovej sady nábytku pre deti a tínedžerov.

V rámci starostlivosti o svojich Zákazníkov venujeme osobitnú pozornosť tvorbe návrhov skríň s prihliadnutím na farebnú atraktivitu, zaujímavú kombináciu vzorov, tvarov a vnútorného usporiadania tohto nábytku.

Široká škála šatníkov pre deti uľahčuje hľadanie a výber takých, ktoré sa budú dokonale hodiť k dizajnu interiéru a zároveň vyhovejú všetkým požiadavkám. Navrhujeme šatníkové skrine s dodatočnými policami, radom zásuviek, regálov, štvordverových šatníkov a rohových šatníkov. Okrem toho ponúkame šatníky pre deti navrhnuté v súlade s rôznymi štýlmi interiéru, aby zodpovedali vkusu našich Zákazníkov.

Na výrobu skriniek sa používajú iba kvalitné diely, ktoré dodávajú predstaveným modelom vizuálnu atraktivitu a jedinečnosť a tiež zaručujú ich trvanlivosť a odolnosť voči vonkajším faktorom. Vybrané výrobky budú určite slúžiť mnoho rokov, čo zvyšuje funkčnosť a vizuálnu atraktivitu detských izieb.

Skrine pre tínedžerov

Tínedžeri majú svoje špecifické chute a záujmy. Preto sa radi obklopujú vecami, ktoré odrážajú ich vášne, charakter a osobnosť. Pri výbere nábytku pre tínedžerov a dekorácii miestnosti stojí za to zahrnúť do hľadania aj svoje dospievajúce dieťa. V našom internetovom obchode nájdete veľa návrhov skríň určených pre mladých ľudí, ktoré sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, štýloch interiérov a farebných kompozíciách.

Šatníkové skrine pre tínedžerov sa vyznačujú originálnym a sofistikovaným dizajnom, ktorý odráža súčasné trendy. Módna skriňa pre izbu tínedžera zdôrazní celú kompozíciu usporiadania, doplní ju a zároveň zvýši funkčnosť miestnosti.

V ponuke sú rohové, jedno alebo dvojdverové šatníkové skrine, ktoré sa perfektne hodia do každého štýlu a vnútorných podmienok. Módne farby, ozdobné úchytky, moderný dizajn v kombinácii s praktickým usporiadaním vo vnútri nábytku robia zo skrine pre mládež dokonalý kus nábytku.

Rohové šatníkové skrine v rôznych štýloch

Rohové skrine dostupné v našej ponuke sú rozmanité. Každý si určite nájde ideálny typ pre seba a svoje dieťa, bez ohľadu na rozpočet, podmienky izieb a očakávania budúcich používateľov. Naše modely sú k dispozícii v niekoľkých štýloch, z ktorých si môžete vybrať.

Ľudia, ktorí uprednostňujú nadčasové dizajnové riešenia s klasickým výrazom, budú mať záujem o masívne rohové šatníkové skrine s drevenou štruktúrou a farbami. Klasické rohové šatníkové skrine sú samy o sebe dekoratívne a zaujmú krásnymi detailmi, úchytkami alebo povrchovou úpravou hrán.

Pre ľudí, ktorí si cenia moderný štýl, sme pripravili množstvo návrhov s minimalistickou formou a vyváženými farbami. Koherentné formy a harmonické farebné kompozície účinne zdôrazňujú funkčný charakter jednotlivých modelov. Detské a mládežnícke šatníky v našej ponuke sú vyrobené z tých najkvalitnejších komponentov, vďaka čomu sú odolné a stabilné. Pevná konštrukcia a vysoká odolnosť proti vonkajšiemu poškodeniu sa ukážu ako neoceniteľná výhoda v miestnostiach pre najmenších.
/detske-a-studentske-skrine-c-1110.html