Detské a študentské skrinky

Nájdených produktov: Nájdených produktov: 0
zoradiť:
Sortowanie
počet výsledkov na stránku:
status
cena
Cena
-
rozmery

počet výsledkov na stránku:

Skrinky do detskej izby

Funkčný interiér detskej a študentskej izby je taký, ktorý maximálne využije vnútorný priestor, aký nám vybraný nábytok ponúka. Prináša to nielen vizuálny efekt, ale predovšetkým praktický, vďaka čomu si môžeme ľahko organizovať všetky prvky a veci v izbe. Stojí teda za to zamyslieť sa nad tým, ktorý kus nábytku je pre nás najpraktickejší, veľmi vhodné sú malé, ale priestranné skrinky. Mimo malých rozmerov a plochy, ktorú zaberajú, sú stále tieto skrinky veľmi praktické vzhľadom k veľkému úložnému priestoru slúžiacemu na umiestnenie predmetov každodennej potreby, hračiek, zošitov, kníh a mnoho ďalších dôležitých prvkov pre dieťa. Závesné skrinky sú zase veľmi praktické tým, že v izbe nezaberajú miesto na zemi a tým pádom sa izba dieťaťa stáva bezpečným a priestranným miestom pre zábavu.
 
Krásnym a elegantným elementom vybavenia izby sú do štýlu izby zladené nočné stolíky, ktoré sú tiež veľmi praktickým prvkom vybavenia izby.
Ponúkame širokú ponuku rôznych modelov skriniek - ako sú skrinky pre deti expresívne, moderné, sofistikované, klasické, s jednoduchými tvarmi a vzormi či pestrofarebné, vďaka čomu môžete skrinku ľahko zladiť s interiérom izby Vášho dieťaťa. V našom internetovom obchode nájdete široký sortiment detského nábytku. Vyberajte spomedzi unikátnych prvkov: skrinky so zásuvkami, priestranné skrinky, skrinky do detskej izby.

Skrinky do detskej a študentskej izby

Mimo malých rozmerov a plochy, ktorú zaberajú, sú stále tieto skrinky veľmi praktické vzhľadom k veľkému úložnému priestoru slúžiacemu na umiestnenie predmetov každodennej potreby, hračiek, zošitov, kníh a mnoho ďalších dôležitých prvkov pre dieťa. Závesné skrinky sú zase veľmi praktické tým, že v izbe nezaberajú miesto na zemi a tým pádom sa izba dieťaťa stáva bezpečným a priestranným miestom pre zábavu. Krásnym a elegantným elementom vybavenia izby sú do štýlu izby zladené nočné stolíky, ktoré sú tiež veľmi praktickým prvkom vybavenia izby. Nočný stolík bude perfektným doplnením izby Vášho dieťaťa. Dostatok úložného priestoru umožňuje skryť nielen knihy, hračky, tablet, ale tiež rôzne intímne tajnosti. Poslúži na odloženie rozčítanej knihy, šálky alebo detskej nočnej lampičky.

Nami ponúkané skrinky sú produktom najvyššej kvality, ktoré vďaka svojim vlastnostiam nájdu uplatnenie v nejednej detskej, mládežníckej, alebo študentskej izbe. Ponúkame mnoho moderných a praktických skriniek s množstvom úložného priestoru. Určite si vyberiete  z veľkého množstva farebných prevedení a tvarov. Skrinky sú mimoriadne funkčný nábytok, s ktorým hravo usporiadate a organizujete detský priestor a pritom vytvoríte atraktívne usporiadanie.
 
Skrinky pre deti sú ideálnym riešením problémov s uskladňovaním mnohých drobnosti dieťaťa. Usporiadaním hračiek, kníh a všetkých detských pokladov získame dokonale usporiadanú izbu, v ktorej bude mať všetko svoje miesto aj dodatočný voľný priestor, ktorý Vaše dieťa môže využiť na hranie.
 
Aby sa deti cítili v izbe , musí z nej totiž vyžarovať určitá usporiadanosť a harmónia. Od tohto či je v miestnosti poriadok veľmi závisí ich pocit pokoja a bezpečia. V praxi to znamená, že izba by nemalá pôsobiť preplnené, ako aj to že každá vec v nej musí mať svoje miesto a dieťa presne vie, kde čo nájde a kam to má vrátiť. Ideálnym riešením budú praktické skrinky, ktoré Vám ponúkame.

Ponúkame skrinky do detskej izby v rôznych atraktívnych farbách, vzoroch a tvaroch. Naše skrinky pre deti Vás oslovia predovšetkým vďaka vynikajúcej kvalite materiálov, ktoré sú trvalé a budú tak zdobiť izby Vašich detí po dlhú dobu. V Nábytok-Bogart.sk nájdete priestranné skrinky, praktické skrinky, skrinky so zásuvkami, farebné skrinky, aj v univerzálnych, prírodných prevedeniach, lacné skrinky pre každého.  S nami hravo udržíte poriadok vo Vašej domácnosti.
 
Malé detské a študentské izby si vyžadujú špeciálnu a starostlivú prípravu usporiadania, v ktorom prvky vybavenia nebudú vyvolávať dojem chaosu, či stiesnenosti. Tento typ miestnosti si vyžaduje predovšetkým kreativitu od svojich majiteľov.
 
Je nesmierne dôležité, aby v malej miestnosti boli jednotlivé prvky nábytku správne umiestnený tak, aby sa deti mohli voľne pohybovať po miestnosti a s ľahkosťou vykonávať určité činností. Nábytok by mal byť bezpečným doplnkom k miestnosti a slúžiť svojou výnimočnou funkčnosťou. V malých detských a študentských izbách ideálnym riešením bude praktická skrinka so zásuvkami. Rohová konštrukcia ušetrí priestor v interiéri a zároveň poskytne veľký úložný priestor, čo je neoceniteľnou výhodou pre detskú izbu. Okrem toho, pre menšie miestnosti dokonalým riešením bude svetlý nábytok, ktorý sa stane atraktívnym pozadím pre všetky farebné doplnky v detskej miestnosti. Perfektne sa tu hodia biele skrinky a nábytkové súpravy.

Skrinky do detskej izby

Ponuka našej predajne Nábytok-Bogart.sk obsahuje mimoriadne široký a zároveň starostlivo  vybraný sortiment rôznejších a hlavne najkvalitnejších modelov skriniek pre deti. Naše moderné skrinky do detskej izby sú jedinečné modely, ktoré určite ocení každý malý kritik. Bohatá ponuka zaujímavých skriniek  venovaných hlavne deťom a mladým ľuďom, ktorú nájdete v našom internetovom obchode Nábytok-Bogart.sk, určite zaujme aj tých najnáročnejších klientov. Navrhujeme vitríny v rôznych farbách a vzoroch, z rôznych materiálov, čo Vám umožní vybrať si zo širokého sortimentu nábytku, ktorý dokonale zapadne do detskej, či už študentskej izby zariadenej v takmer každom štýle.Detské skrinky z našej ponuky Vám poslúžia dlhé roky úžasnou estetikou a trvanlivou konštrukciou, ktorá dokonale plní svoju uskladňovaciu úlohu a umožní správnu segregáciu najcennejších pokladov dieťaťa.

Ponúkame závesné skrinky a stojace skrinky, ktoré sú k Vašej dispozícii za veľmi výhodné ceny. Závesné skrinky dokonale dopĺňajú usporiadanie steny bez toho, aby zbytočne zaberali priestor na podlahe. Zatiaľ čo stojace skrinky uľahčia segregáciu, uskladnenie všetkých najdôležitejších predmetov, vďaka praktickému úložnému priestoru, ktorý Vy a Vaše deti oceníte počas každodenného používania. Môžete si vybrať aj spomedzi moderných verzií tohto nadčasového nábytku. Moderné skrinky nadobúdajú jednoduché geometrické tvary, ale sú zbavené nadmernej dekoratívnosti predných častí či korpusov. Jedinou výzdobou je tu jednoduchá, minimalistická forma, lakovaný alebo matný, ale určite hladký povrch a harmonické farebné prevedenie. V Nábytok-Bogart.sk si každý nájde ten jedinečný kus nábytku. Vyberte si ideálne vitríny do detskej izby s našim obchodom, a v prípade otázok neváhajte a skontaktujte sa s našimi skúsenými poradcami.

Skrinky na knihy

Knihy sú neoceniteľným priateľom, sprievodcom svetom a učiteľom každého mladého človeka. Deti a tínedžeri sa často môžu pochváliť značnými zbierkami školských učebníc, albumov a obľúbenej literatúry. Deti zhromažďujú knihy vo svojej malej domácej knižnici už od veľmi skorého detstva. Jedna vec je istá – behom času, knihy určite budú pribúdať. Preto je veľmi dôležite pripraviť vhodné miesto pre všetky detské knihy, v ktorom budú predovšetkým chránené pred možným zničením. Knihy okrem zábavy dokážu vytvoriť spolu s kusom nábytku príjemný dekoratívny prvok. Či už hodláte knižnicu umiestniť do obývačky alebo pracovne, vždy pridá miestnosti na útulnosti. Závesné, či už stojace skrinky na knihy sú skvelým úložným priestorom s možnosťou prezentácie Vami obľúbených predmetov.

Skrinka na knihy ponúka predovšetkým úložný priestor, ktorý poskytuje miesto pre všetky Vaše obľúbené predmety, ktoré chcete mať denne na očiach. Navyše skrinka na knihy bude ideálnym riešením pre každého knihomoľa. Tento typ nábytku pomôže praktickým spôsobom oddeliť uložené zbierky a navyše uľahčí udržanie poriadku v miestnosti, pretože všetky knihy budú mať svoje miesto a budú vždy poruke. Skrinky do detskej izby budú perfektným riešením ako domáca knižnica v izbe Vášho batoľaťa. Okrem možnosti atraktívnej expozície kníh a albumov vo Vašej štýlovej skrinke si môžete vychutnať aj dodatočný priestor na ukladanie ďalších vecí.

V reakcii na potreby najmladších, ako aj starších čitateľov sme pripravili veľmi širokú škálu závesných a stojacích skriniek, ktoré budú ideálnym riešením pre uskladnenie aj expozíciu Vašich obľúbených kníh, učebníc alebo albumov. Hračky, detské knihy či obľúbené plyšové hračky. V detskej izbe je naozaj kopec vecí, pre ktoré je nutné nájsť úložný priestor - inak totiž hrozí, že sa budú povaľovať všade po zemi. Priestranné skrinky do detskej izby budú elegantným a zároveň praktickým riešením. Tie sú k dispozícii v rôznych atraktívnych farbách, vzoroch a tvaroch. Naše skrinky Vás oslovia predovšetkým vďaka vynikajúcej kvalite materiálov, ktoré sú trvalé a budú tak zdobiť izby Vašich detí po dlhú dobu.

Aby sme Vám s vyriešením úložných priestorov v detskej izbe pomohli ešte viac, náš internetový obchod s nábytkom ponúka širokú škálu modelov určených pre najmladších členov Vašej domácnosti, ktoré sú k dispozícii ako samostatné kusy, ako aj v súpravách dokonalé zladené s ďalším nábytkom určeným pre detské izby.

Skrinky na detské hračky

V detskej izbe je veľa hračiek a ich počet sa časom zvyšuje. Často majú rodičia obrovský problém, pretože ich uskladnenie sa stáva ťažké. Hračky majú rôzne rozmery, formy a tvary, a preto je ich usporiadanie a tematická segregácia zložitejšia.
 
Riešením budú skrinky pre deti určené na uskladnenie detských hračiek, ktoré Vás očaria svojou funkčnosťou a krásnym vzhľadom vyhovujúcim preferenciám detí. Skrinky na hračky sú vybavené priehradkami a zásuvkami s primerane veľkými rozmermi, čo uľahčuje oddelenie predmetov rôznych veľkostí a tvarov. Veľmi populárne medzi mladými rodičmi sú aj špeciálne detské boxy na hračky, vybavené posuvnými zásuvkami, kolieskami, plastové, či už drevené.  Sú veľmi praktické pri skladovaní malých elementov, neveľkých hračiek, ako sú puzzle, kocky alebo písacie potreby.

Je nesmierne dôležité, aby v malej miestnosti boli jednotlivé prvky nábytku správne umiestnený tak, aby sa deti mohli voľne pohybovať po miestnosti a s ľahkosťou vykonávať určité činností. Nábytok by mal byť bezpečným doplnkom k miestnosti a slúžiť svojou výnimočnou funkčnosťou. V malých detských a študentských izbách ideálnym riešením bude praktická skrinka so zásuvkami. Rohová konštrukcia ušetrí priestor v interiéri a zároveň poskytne veľký úložný priestor, čo je neoceniteľnou výhodou pre detskú izbu.
 
Ponúkame rozmanité modely skriniek - ako sú skrinky pre deti expresívne, moderné, sofistikované, klasické, s jednoduchými tvarmi a vzormi či pestrofarebné, vďaka čomu môžete skrinku ľahko zladiť s interiérom izby Vášho dieťaťa. V našom internetovom obchode nájdete široký sortiment detského nábytku. Vyberajte spomedzi unikátnych prvkov: skrinky so zásuvkami, priestranné skrinky, skrinky do detskej izby.
 
/detske-a-studentske-skrinky-c-1109.html