Opis výrobku

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 372 cm,

  • Výška: 87 cm,

  • Hĺbka: 311 cm,

  • Spacia plocha: 200 x 140 cm,

  • Výška sedáku: 48 cm,

Viac parametrov

Typ rohovej sedacej súpravy

U

pravá strana

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie drevených prvkov

voliteľné

Farebné prevedenie nožičiek

voliteľné

Prevedenie

Sedadlo

vysoko elastická pena HR

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a trvanlivosť s nábytkom do obývačky s vysoko pružnou penou HR. Vysoko pružná pena HR je materiál s vynikajúcou elasticitou, ktorý prispôsobuje svoju pružnosť vášmu telu a poskytuje ideálnu oporu. Okrem toho sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou - nedeformuje sa a jej vlastnosti po použití opäť nadobudnú pôvodný tvar. Výsledkom je, že nábytok do obývačky so sedadlom z vysokoelastickej peny HR bude dlho odolný, mäkký a pružný.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Opierka

silikónová vložka

Ďalšie informácie
Silikónová vložka je inovatívne riešenie používané vo výplniach operadiel čalúneného nábytku. Prečo si vybrať túto technológiu? Dôvod je jednoduchý - poskytuje výnimočný komfort a luxusný dotyk. Silikónová vložka je mimoriadne mäkká a pružná, dokonale sa prispôsobí vašej siluete. Vďaka tomu budete cítiť, ako operadlo nábytku dokonale podopiera a obopína váš chrbát, čím poskytuje neskutočne vysoký komfort. Okrem toho sa silikónová vložka vyznačuje odolnosťou a pružnosťou, čo znamená, že sa nedeformuje a nestráca svoju pružnosť ani po mnohých rokoch používania. Riešenie, ktoré poskytuje dlhotrvajúcu oporu a stály komfort.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Opierka

polyuretánová pena

Rozkladanie

Áno

sedalift

úložný priestor

Áno

skriňa

Výbava

Úl. priestor pod policou

Osvetlenie

Zahrnuté v balení

LED

Ďalšie vlastnosti

Drevená polička

Port USB

áno

Hodnotenie zákazníkov

/modularna-rohova-sedacia-suprava-s-rozkladacou-funkciou--elektricke-mia-1-5rf-mod-prime-1-5rf-te-3f-rec-bk-p-52418-1634-1634.html