Opis výrobku

Obývacia stena Kaja - dub sonoma

Snívate o tom, že svoju obývaciu izbu naplníte šarmom a štýlom? Pozrite sa, čo sme si pre Vás pripravili - obývacia stena Kaja oživý Váš interiér! 

Táto štýlová obývacia stena Vám umožní zariadiť si interiér ako z obálky časopisu o interiérovom dizajne. Komplet nábytku v prírodnom odtieni dub sonoma je ideálny do interiérov v škandinávskom štýle. Charakteristickými prvkami obývacej steny Kaja, sú zasklenia zvýraznené čiernymi rámami, ktoré dodávajú nábytku osobitý nádych.

Obývacia stena predstavuje komplet dokonale zostavených kusov nábytku. Ak snívate o funkčnom interiéri, v ktorom si môžete vystaviť rodinné pamiatky, vitríny Kaja budú pre Vás ako stvorené. V stojacej vitríne môžete umiestniť ťažšie predmety a závesná vitrína je zas ideálna na súpravy pohárov na víno alebo šampanské. Široká TV skrinka poskytuje priestor na všetky Vaše elektronické zariadenia a kabeláž. Závesná polica poskytuje priestor na drobnosti alebo fotografie.

Dôležité je spomenúť vysokú kvalitu materiálov použitých pri výrobe a pozornosť venovanú aj tým najmenším detailom. Nábytok je vyrobený z laminovanej nábytkovej dosky a jeho hrany sú chránené melamínom. To všetko Vám umožní užívať si nábytok dlhé roky. Vyplňte svoj priestor moderným nábytkom ešte dnes.

Chcete si ju objednať?

Charakteristické vlastnosti: 
  • vysokokvalitné spracovanie
  • moderný dizajn
  • nové výrobky, originálne zabalené
  • nábytok určený na samostatnú montáž
  • čierne plastové úchyty
  • malé, čierne nožičky
  • možnosť doplniť obývaciu stenu LED osvetlením
  • montážne diely a návod sú súčasťou balenia
Komplet sa skladá z nasledujúcich prvkov:
  • Stojaca vitrína s policami (š/v/d) 59,3/115/30,6 cm
  • Závesná vitrína (š/v/d) 59,3/113/30,6 cm
  • Závesná polica (š/v/d) 102/16/17,5 cm
  • TV skrinka (š/v/d) 175,5/27,7/40,2 cm
Spracovanie: 
  • 15cm laminovaná doska
  •  melamínové hrany

Farebné prevedenie:
  • dub sonoma

 

Doplnky:

 

Pozrite si aj ďalšie prvky z kolekcie Kaja!

 

 

 -  -  - - 


 

 

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 235 cm,

  • Výška: 169 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

dub sonoma

Farebné prevedenie prednej časti

dub sonoma

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 15 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 15 mm je inovatívne riešenie pre nábytok, ktoré ponúka nespočetné množstvo výhod. Použitie takejto dosky zaručuje nielen pevnosť a odolnosť, ale aj štýlový vzhľad a jednoduchú údržbu. Vďaka laminovanému povrchu je nábytok odolný voči poškriabaniu, škvrnám a poškodeniu, čo znamená, že bude vyzerať skvele dlhé roky. Okrem toho laminovaná doska ponúka široký výber vzorov a farieb, čo umožňuje prispôsobiť nábytok vášmu vkusu a interiéru. Jej výnimočná pevnosť zaručuje stabilitu a robustnosť konštrukcie, čo sa prejavuje v dlhodobom používaní. Okrem toho je nábytok z laminovanej dosky praktický vďaka jednoduchému čisteniu a ideálny pre tých, ktorí si cenia hygienu a jednoduchú údržbu.

predná časť

laminovaná doska 15 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 15 mm je odolná a štýlová surovina, ktorá je ideálna na výrobu nábytkových predných častí. Keď si vyberiete nábytkové čelo z laminovanej dosky, získate kombináciu funkčnosti a estetiky. Táto doska sa vyznačuje mimoriadnou trvanlivosťou a odolnosťou proti poškriabaniu. Okrem toho laminát na povrchu dosky zabezpečuje jednoduchú údržbu a čistenie, čo je dôležité pri každodennom používaní. Vďaka svojej všestrannosti je laminovaná doska 15 mm vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá odolný, ľahko udržiavateľný a estetický nábytok predna časti.

predná časť

sklo

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť skla ako suroviny na výrobu nábytkových predných častí. Sklenené čelá sú synonymom moderného dizajnu a vysokej kvality. Sklo je nielen mimoriadne estetické, ale aj odolné a ľahko sa čistí. Vďaka svojmu hladkému povrchu sa ľahko čistí a je odolné voči škvrnám alebo poškriabaniu. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí oceňujú jednoduchosť a krásu svojho interiéru. Okrem toho sklo opticky zväčšuje priestor, čím dodáva miestnosti ľahkosť a jas. Možno ho použiť aj na podsvietenie, ktoré vytvára jedinečný vizuálny efekt.

Prevedenie

Hrany

melamín

Rúčka

umelá hmota

zadná časť

doska HDF

Osvetlenie

Možnosť dokúpenia

LED

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/obyvacia-stena-kaja---dub-sonoma-p-15699-1062-1062.html