Opis výrobku

Hľadáte ideálny rozkladací okrúhly stôl do vašej jedálne? Spoznajte výrobok Neryt - dub artisan / čierna.

Tento stôl je skutočným skvostom. Jeho okrúhly tvar a kombinácia farieb dub artisan a čiernej mu dodávajú elegantný a moderný vzhľad, ktorý sa hodí do každého interiéru. Farebné prevedenie dosky v odtieni dub artisan dodá vášmu priestoru prirodzený vzhľad, zatiaľ čo čierne nožičky z MDF dodajú stolu stabilitu a súčasný vzhľad.

Stôl Neryt je vyrobený s dôrazom na detaily a kvalitu. Systém rozkladania umožňuje ľahko zväčšiť jeho rozmer zo 102 cm na 142 cm. Prevedenie hrany stola je z ABS, čo zaručuje jeho dlhú životnosť.

Okrem svojho atraktívneho vzhľadu a vysoko kvalitného spracovania, stôl Neryt ponúka aj vysokú funkcionalitu. Jeho rozkladací systém umožňuje prispôsobiť veľkosť stola podľa vašich potrieb, či už potrebujete viac priestoru pre hostí alebo chcete ušetriť priestor v menšom obývacom priestore. Tento stôl je teda ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú flexibilitu a štýl v jednom.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie nôh → MDF je veľmi odolný materiál, ktorý zaručuje dlhú životnosť tohto stola a s čiernou farbou nožičiek sa hodí do každého interiéru.
  • Systém rozkladania → Praktický systém rozkladania umožňuje rýchle a jednoduché rozšírenie stola, čo je ideálne pre hostí alebo veľké rodinné večere.
  • Farebné prevedenie dosky → Prírodný vzhľad dosky vytvára pohodlnú a útulnú atmosféru v každej jedálni. Tento stôl je nielen funkčný, ale aj esteticky príťažlivý.
  • Rozmery 102-142 x 76 x 102 → Rozmer stola je ideálny pre malé aj veľké priestory. Vďaka svojej šírke 102-142 cm sa hodí do každej jedálne alebo kuchyne.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 102-142 cm,

  • Výška: 76 cm,

  • Hĺbka: 102 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie dosky

dub artisan

Prevedenie

nožičky

MDF

Doska

laminovaná doska 18 mm

Ďalšie informácie
Zažite spoľahlivosť a štýl s 18 mm hrubou laminovanou doskou. Je ideálnym riešením ako vrchná časť nábytku. Laminovaná doska s hrúbkou 18 mm sa vyznačuje trvanlivosťou a odolnosťou voči poškodeniu, takže bez problémov obstojí pri každodennom používaní. Jej odolný povrch je odolný voči poškriabaniu, škvrnám a vlhkosti, vďaka čomu je ľahké udržať dosku vo výbornom stave po mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko čistí, čo vám ušetrí čas a námahu. Je k dispozícii v širokej škále vzorov a farieb, takže dosku môžete prispôsobiť svojmu interiéru a preferenciám.

Prevedenie

Hrany

ABS

Rozkladanie

Áno

vložka uložená mimo stola

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

16 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

107 cm x 6 cm x 55 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

13 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

78 cm x 10 cm x 28 cm

Hodnotenie zákazníkov

/rozkladaci-jedalensky-stol-neryt-102-142x102-cm---dub-artisan---cierna-p-152789-1073-1073.html