Opis výrobku

Hľadáte stôl, ktorý sa dokonale hodí do vášho moderného interiéru? Predstavujeme vám biely stôl Tanro 80x80 cm.

Biela farba, ktorá je synonymom elegancie a čistoty, je hlavnou prednosťou tohto stola. Jeho minimalistický dizajn a štvorcový tvar vytvárajú pocit poriadku a harmónie v každom priestore. Tanro je viac ako len stôl, je to skutočné dielo umenia, ktoré oživí váš interiér.

Stôl Tanro je vyrobený z kvalitného MDF, ktoré je známy svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. ABS hrana zase zabezpečuje, že stôl ostane bez poškodenia aj pri intenzívnom používaní. Rozmery 80 x 76 x 80 cm zaručujú, že stôl je dostatočne veľký pre všetky vaše potreby, ale zároveň dostatočne kompaktný, aby sa zmestil do menších priestorov.

Praktickosť a funkčnosť stola Tanro je to, čo ho odlišuje od ostatných stolov na trhu. Jeho rozmery a tvar umožňujú široké využitie - od pracovného stola až po stôl na spoločenské hry. Tanro je stôl, ktorý sa prispôsobí vašim potrebám a zároveň vám poskytne komfort, ktorý očakávate.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Tanro 80x80 cm → Ideálna voľba pre menšie priestory, ktorá vám vďaka svojim kompaktným rozmerom umožní efektívne využitie priestoru.
  • Rozkladací stôl → Flexibilita a multifunkčnosť v jednom.
  • Prevedenie nôh z MDF → Garancia pevnosti a dlhej životnosti. MDF je materiál, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči poškodeniu.
  • Farebné prevedenie dosky: biela → Elegancia a štýl v jednom. Biela farba dodá vášmu interiéru sviežosť a pocit väčšieho priestoru.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 80 cm,

  • Výška: 76 cm,

  • Hĺbka: 80 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie dosky

biela

Farebné prevedenie nožičiek

biela

Prevedenie

nožičky

MDF

Doska

laminovaná doska 22 mm

Prevedenie

Hrany

ABS

Rozkladanie

Nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

24 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

100 cm x 9 cm x 91 cm

Hodnotenie zákazníkov

/jedalensky-stol-tanro-80x80-cm---biela-p-156911-1073-1073.html