Opis výrobku

Hľadáte ideálnu čalúnenú stoličku, ktorá by sa dokonale hodila do vášho interiéru? Predstavujeme vám červenú stoličku Valencia Pik.

Táto stolička je skutočným skvostom v oblasti dizajnu. Jej červená farba a prešívanie dodávajú interiéru výrazný a elegantný prvok. Jej šírka 52 cm, výška 86 cm a hĺbka 52 cm sú ideálne rozmery do každého priestoru.

Stolička Valencia Pik je vyrobená s najvyššou precíznosťou a dbalosťou o detaily. Výška sedáka 47 cm zaručuje maximálny komfort pri sedení. 

Funkčnosť tejto stoličky je rovnako výnimočná ako jej vzhľad. Jej kompaktné rozmery a ľahká konštrukcia umožňujú jednoduché presúvanie a skladovanie. Táto stolička je dokonalým spojením funkčnosti a dizajnu, ktoré sa zamilujete na prvý pohľad.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Pohodlná stolička Valencia Pik - Ideálna pre tých, ktorí hľadajú komfort a štýl. Jej mäkké čalúnenie zabezpečuje maximálne pohodlie pri sedení.
  • Šírka 52 cm, výška 86 cm, hĺbka 52 cm → Tieto rozmery zaručujú, že stolička sa ľahko zmestí do akéhokoľvek priestoru, či už je to obývačka, jedáleň alebo pracovňa.
  • Výška sedáka 47 cm → Táto výška sedáka je ideálna na dlhodobé sedenie, či už pri jedle, práci alebo relaxe.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 52 cm,

  • Výška: 86 cm,

  • Hĺbka: 52 cm,

  • Výška sedáku: 47 cm,

  • Montáž: Nepotrebná

Viac parametrov

Poťahová látka

Skupina

velúr

Druh

Salvador 13 Agmamito

Vlastnosti

ľahko čistiteľná látka

Vlastnosti

hydrofóbny materiál

Farba

červená

Farebné prevedenie

Farba roštu

čierna

Prevedenie

Typ nožičky

rám

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Sedadlo

látka

Ďalšie informácie
Vyskúšajte si bezkonkurenčné pohodlie a štýl sedením na sedadle z vysokokvalitnej látky. Naše sedadlá poskytujú nielen pohodlie, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a charakter. Látka je materiál, ktorý ponúka mäkkosť a príjemný dotyk, vďaka čomu je sedenie čistým pôžitkom. Výberom látkového sedadla si vyberáte trvanlivé riešenie, ktoré dodá vášmu interiéru šarm a splní vaše očakávania z hľadiska pohodlia a estetiky.

Opierka

látka

Ďalšie informácie
Zažite výnimočné pohodlie a eleganciu s operadlom z látky. Naše spracovanie poskytuje jedinečný zážitok z relaxu a štýlu. Látka je mäkká, jemná a príjemná na dotyk, čo vám dodá pocit luxusu. Operadlo v látke vám umožní vychutnať si pohodlie v každej fáze vášho odpočinku. Látka je navyše trvanlivá a odolná voči poškodeniu, čo znamená, že sa z krásneho vzhľadu nábytku budete tešiť dlhé roky. Výberom operadla v látke si vyberáte nielen estetiku, ale aj praktickosť. K dispozícii je široká škála farieb a vzorov, takže nábytok môžete prispôsobiť svojmu interiéru.

nožičky

práškovo maľované

Ďalšie informácie
Overte si spoľahlivosť a odolnosť nábytku s práškovo lakovanými nohami. Náš nábytok poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj robustnú konštrukciu. Práškové lakovanie je proces, pri ktorom sa na kovové nohy nanáša tenká a odolná vrstva prášku, aby sa zabránilo korózii a poškodeniu. Vďaka tomu je nábytok odolný proti poškriabaniu, ľahko sa čistí a zachováva si svoj moderný vzhľad po dlhé roky. Okrem toho prášková farba poskytuje ochranu proti poveternostným vplyvom, takže nábytok je skvelý na použitie v interiéri aj exteriéri.

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nožičky na naskrutkovanie

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

/stolicka-calounene-valencia-pik---cerveny--p-51346-1016-1016-opt--conf-53612.html