Opis výrobku

Hľadáte ideálnu stoličku do svojho moderného obývačky? Predstavujeme vám Stoličku drevenú Platinum 4 s čalúneným sedadlom - šedý Salvador 17 / Nohy buk.

Táto stolička je skutočným očarujúcim kúskom, ktorý poteší každé oko. Jej šedý poťah a masívne bukové nožičky v čiernej farbe dodávajú eleganciu a štýl. Tento nábytok je ideálnym doplnkom pre každý interiér.

Stolička je vyrobená z kvalitných materiálov - drevená preglejka a bukový masív, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Rozmery 41 x 91 x 40 a výška sedáka 46 cm sú ideálne pre pohodlné sedenie. Navyše, nábytok je plne zmontovaný, takže montáž nevyžaduje.

Navyše, táto stolička je nielen esteticky príťažlivá, ale aj praktická. Poťahová látka je odolná a ľahko sa udržiava. Táto stolička je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú funkčnosť a štýl v jednom.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štýlový dizajn → Stolička drevená s tapicerovaným sedadlom v šedej farbe a nohami z buka je skutočným klenotom pre každý interiér. Jej elegantný a moderný dizajn prinesie do vášho priestoru luxus a pohodlie.
  • Komfort sedenia → Vďaka vysokokvalitnej tapicerke a výške sedadla 46 cm, táto stolička ponúka maximálny komfort a pohodlie pri sedení. Je ideálna pre dlhé večere pri večeri alebo pri práci.
  • Kvalitné materiály → Stolička je vyrobená z bukového masívu a preglejky, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči opotrebeniu. Čierne nožičky dodávajú stoličke stabilnosť a sú zárukou kvality.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 41 cm,

  • Výška: 91 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Výška sedáku: 46 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Salvador 15 Anthracite SIC

Farba

sivá

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

nožičky

bukový masív

Opierka

preglejka drevená

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/stolicka-drevena-platinum-4---sedy-salvador-17---nohy-buk-p-153489-1016-1016.html