Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 50 cm,

  • Výška: 42 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farba

popolavá

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie dosky

popolavé

Farba korpusu

sivá

Prevedenie

nožičky

oceľ

Ďalšie informácie
Preverte spoľahlivosť a štýl s nábytkom s oceľovými nohami. Náš nábytok vám poskytne odolnosť a pevnosť na dlhé roky. Oceľové nohy sú nielen mimoriadne pevné, ale vášmu interiéru dodajú aj eleganciu a moderný vzhľad. Okrem toho sa oceľové nohy ľahko čistia. Nech už je váš štýl a preferencie akékoľvek, kus nábytku s oceľovými nohami dokonale zapadne do vášho interiéru a dodá mu charakter a triedu. Investíciou do tohto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Korpus

látka

Ďalšie informácie
Zažite jedinečnú estetiku a funkčnosť s korpusom nábytku vyrobeným z látky. Náš nábytok vyniká nielen krásnym vzhľadom, ale aj praktickými výhodami. Látka poskytuje príjemný dotyk a pohodlie, čím vytvára útulný a štýlový interiér. Jej pružnosť a odolnosť zaručujú dlhodobé používanie bez straty šarmu. Okrem toho sa látka ľahko čistí, čo uľahčuje jej údržbu a zabezpečuje, že nábytok bude vždy vyzerať skvele.

predná časť

látka

Ďalšie informácie
Objavte výnimočnú estetiku a funkčnosť výberom prednej časti nábytku v látke. Je to ideálne riešenie, ktoré dodá vášmu interiéru charakter a štýl. Látka ako materiál nábytkových predných častí má mnoho výhod. V prvom rade dodá vášmu nábytku jedinečný vzhľad, dodá mu teplo a útulnosť. Možnosť výberu z rôznych vzorov, textúr a farieb vám dáva úplnú slobodu prispôsobiť nábytok vášmu vkusu a životnému štýlu. predná časť nábytku v látke sa tiež ľahko čistí vďaka možnosti použitia materiálov odolných voči škvrnám a ľahko čistiteľných. Okrem toho látka pohlcuje zvuk, čo pomáha zlepšiť akustiku miestnosti a vytvára príjemnejšiu atmosféru.

Výbava

Počet zásuviek

2

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

14 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

52 cm x 44 cm x 47 cm

Hodnotenie zákazníkov

/caluneny-nocny-stolik-levanter---popolava-p-49892-1064-1064.html