Opis výrobku

Hľadáte ideálnu komodu do obývacej izby? Predstavujeme vám komodu German 200 cm - dub stirling.

Táto komoda je nielen funkčná, ale aj vizuálne pútavá. Jej farba dub stirling dodá vášmu interiéru prírodný a elegantný vzhľad. Jej rozmery (200 x 85 x 45 cm) sú ideálne pre väčšie priestory a jej dizajn sa hodí do moderných aj tradičných interiérov.

Komoda German je vyrobená zo 16 mm drevotriesky, čo zaručuje jej pevnosť a dlhú životnosť. Má dvojo dvierok a tri zásuvky s plným výsuvom, čo zvyšuje jej praktickosť a umožňuje vám usporiadať veci podľa vašich potrieb.

Či už potrebujete miesto na uskladnenie kníh, dokumentov alebo iných osobných predmetov, táto komoda je ideálnym riešením. Jej prednosti spočívajú nielen v jej vzhľade, ale aj v praktickosti a funkcionalite, ktoré z nej robia vynikajúci nábytok pre každý domov.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Široká a vysoká komoda German 200 cm - poskytuje množstvo úložného priestoru pre vaše veci. S rozmermi 200 x 85 x 45 cm je táto komoda ideálna pre väčšie miestnosti.
  • Odolné drevotrieskové prevedenie → zaručuje dlhú životnosť nábytku. Korpus a predná časť sú vyrobené zo 16 mm drevotriesky v odtieni dub stirling, čo prináša robustnosť a eleganciu.
  • Zásuviky s plným výsuvom → umožňujú ľahký prístup k obsahu zásuviek. Tri zásuvky poskytujú dostatok miesta na uskladnenie vašich predmetov.
  • Dvojo dvierok a tri zásuvky → poskytujú flexibilitu a možnosti usporiadania. Táto komoda je ideálna pre tých, ktorí chcú udržiavať poriadok a zároveň chcú mať všetky svoje veci na dosah ruky.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 200 cm,

  • Výška: 85 cm,

  • Hĺbka: 45 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

dub stirling

Farebné prevedenie prednej časti

dub stirling

Prevedenie

Korpus

drevotrieska 16 mm

lišta

drevotrieska 22 mm

predná časť

drevotrieska 16 mm

Prevedenie

Výsuvy zásuviek

s plným výsuvom

Výbava

Počet dvierok

2

Počet zásuviek

3

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-german-200-cm---dub-stirling-p-156560-1012-1012.html