Opis výrobku

Hľadáte ideálnu komodu do vašej modernej obývačky? Tento produkt - Sonata 100 cm s 2 zásuvkami - je presne to, čo potrebujete.

Prečo by ste mali kúpiť tento produkt kvôli jeho vzhľadu, farbe a dizajne? Komoda Sonata je výrazom elegancie a štýlu. Jej gaštanové prevedenie dodá vašej obývačke teplý a príjemný vzhľad. Tento nábytok je nielen krásny, ale aj praktický.

Prečo by ste mali kúpiť tento produkt kvôli jeho rozmerom alebo kvalite? Komoda Sonata má rozmery 101 x 90.5 x 44.5 cm, čo zabezpečuje dostatok miesta na uloženie vašich vecí. Korpus je vyrobený z laminovanej dosky o hrúbke 22 mm a predná časť z laminovanej dosky o hrúbke 16 mm, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu.

Prečo by ste mali kúpiť tento produkt kvôli jeho funkcionalite a praktickosti? Komoda Sonata má dvojo dvierok a dve zásuvky s guľôčkovými výsuvmi, ktoré zabezpečujú hladké a tiché otváranie a zatváranie. Tento nábytok je ideálny pre tých, ktorí hľadajú praktické a štýlové riešenie pre svoju obývačku.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Impozantné rozmery → Komoda Sonata 100 cm s dvoma zásuvkami ponúka šírku 101 cm, výšku 90,5 cm a hĺbku 44,5 cm. Tieto rozmery zabezpečujú, že komoda je dostatočne veľká na to, aby poskytovala množstvo úložného priestoru, ale zároveň dostatočne kompaktná na to, aby sa zmestila do akéhokoľvek priestoru vašej domácnosti.
  • Laminovaná doska → Korpus komody je vyrobený z laminovanej dosky s hrúbkou 22 mm a predná časť z laminovanej dosky s hrúbkou 16 mm. Tento materiál je odolný voči poškriabaniu a ľahko sa udržiava, čo znamená, že váš nábytok bude vyzerať dlhšie ako nový.
  • Estetický dizajn → Farebné prevedenie komody v gaštanovej farbe pridáva na jej estetickom vzhľade a elegancii. Toto prevedenie sa ľahko hodí do rôznych štýlov interiéru, od moderného po tradičné.
  • Praktické úložné priestory → Komoda je vybavená dvoma dverami a dvoma zásuvkami s guľôčkovými výsuvmi, ktoré zabezpečujú hladké a tiché otváranie a zatváranie. Tieto úložné priestory sú ideálne na uskladnenie rôznych predmetov, od oblečenia po domáce potreby.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 101 cm,

  • Výška: 90.5 cm,

  • Hĺbka: 44.5 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

gaštan

Farebné prevedenie prednej časti

gaštan

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Rúčka

kov

Výsuvy zásuviek

guľôčkové klzáky

Výbava

Počet dvierok

2

Počet zásuviek

2

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

25 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

96 cm x 11 cm x 49 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

9 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

59 cm x 10 cm x 46 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

17 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

103 cm x 7 cm x 46 cm

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-sonata-100-cm-s-2-zasuvkami---gastan-p-156547-1012-1012.html