Opis výrobku

Hľadáte ideálny dvojdverový komód Numb so 4 zásuvkami 160 cm - Biely/Dub craft pre váš moderný obývačka? Tento produkt je presne to, čo potrebujete.

Komód, s jeho elegantným bielym korpusom a dubovým craftovým dizajnom, prinesie do vášho domova dotyk modernosti a elegancie. Jeho široké rozmery (160 x 94 x 45) a sofistikovaný vzhľad sú ideálne pre každý interiér.

Vyrobený z laminovanej dosky s hrúbkou 22 mm, tento komód je odolný a trvanlivý. Kovové, nakladané závesy a valčekové koľajnice pre zásuvky zaručujú hladké a tiché otváranie a zatváranie. Tradičný systém otvárania a push to open systém pre zásuvky zaručujú ľahké a pohodlné používanie.

S dvoma dverami a štyrmi zásuvkami komód ponúka dostatok úložného priestoru pre všetky vaše potreby. Sokelový typ nožičky zaisťuje stabilitu a bezpečnosť, zatiaľ čo ABS hrany zvyšujú odolnosť produktu.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Veľký úložný priestor → Ponúka veľa miesta na uskladnenie vašich vecí. Tento produkt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú efektívne riešenie pre usporiadanie svojho domova.
  • Vysokokvalitné materiály → Komoda je vyrobená z laminovanej dosky, ktorá je odolná voči poškriabaniu a ľahko sa čistí. ABS hrany a kovové závesy zaručujú dlhú životnosť a bezproblémové používanie.
  • Moderný dizajn → Biely korpus v kombinácii s dubom craft dodáva komode elegantný a moderný vzhľad. Tento kúsok nábytku bude skvelým doplnkom do každej miestnosti.
  • Praktické funkcie → Systém otvárania zásuviek "push to open" je jednoduchý a pohodlný na používanie. S rozmiermi 160 x 94 x 45 cm sa komoda ľahko zmestí do väčšiny interiérov.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 160 cm,

  • Výška: 94 cm,

  • Hĺbka: 45 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie vložiek

dub zlatý craft

Prevedenie

Hlavová opierka

nábytková doska 16 mm

Korpus

laminovaná doska 22 mm

Typ nožičky

sokel

Ďalšie informácie
Pozrite sa na eleganciu a funkčnosť nábytku s nožičkami v tvare sokla. Podstavec je pevná a štýlová základňa, ktorá dodáva nábytku jedinečný charakter. Výhody nábytku s nohami v tvare sokla sú početné. Po prvé, poskytujú stabilitu a pevnosť, čím zaručujú dlhodobé používanie bez obáv z posunutia alebo poškodenia. Po druhé, nohy v tvare sokla dodávajú nábytku jedinečný vzhľad, čím mu dodávajú eleganciu a modernosť. Ide o ideálne riešenie pre tých, ktorí hľadajú estetické a dizajnové prvky vo svojom interiéri. Okrem toho môže nábytok s nožičkami v tvare sokla uľahčiť aj jeho udržiavanie v čistote.

Prevedenie

Hrany

ABS

Systém otvárania

tradičný

Systém otvárania zásuviek

push to open

Výsuvy zásuviek

valčekové koľajnice

Pánty

kovové, nakladané

Výbava

Počet zásuviek

4

Počet dvierok

2

Ďalšie vlastnosti

Vyžaduje sa upevnenie na stenu

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Hodnotenie zákazníkov

/dvojdverova-komoda-numb-so-4-zasuvkami-160-cm---biely-dub-craft-p-157353-1012-1012.html