Opis výrobku

Hľadáte dokonalú dvojdverovú komodu s dvoma zásuvkami pre váš moderný obývačkový priestor? Spoznajte produkt Maleza - Dub artisan / Čierny.

Produkt vás očarí svojím jedinečným dizajnom a kombináciou farieb dub artisan a čiernej. Jeho široké rozmery (135 x 84 x 40) a elegantné kovové nožičky dodajú vášmu interiéru štýl a eleganciu.

Komoda je vyrobená z kvalitnej nábytkovej dosky, s ABS hranami a 3mm HDF doskou na zadnej strane. Rúčky sú z umelého materiálu a zásuvky majú guľôčkové klzáky pre hladké a tiché otváranie.

Okrem toho, komoda ponúka veľkú funkčnosť a praktickosť. S dvoma dverami, tromi policami, piatimi otvorenými poličkami a dvoma zásuvkami, ponúka dostatok miesta pre uskladnenie vašich vecí. Tento produkt je tiež súčasťou rovnakej kolekcie, takže môžete jednoducho vytvoriť súrodý vzhľad vo vašom obývacom priestore.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Robustná konštrukcia → Je vyrobená z nábytkovej dosky, ktorá zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Táto vlastnosť zaručuje, že tento produkt bude slúžiť po mnoho rokov.
  • Praktické rozmery → S rozmery 135 x 84 x 40, komoda ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše potreby, zatiaľ čo sa zmestí do väčšiny obývacích izieb.
  • Elegantný dizajn → Farebné prevedenie dub artisan a čierne nožičky dodávajú tejto komode moderný a elegantný vzhľad. Tento produkt je ideálnym doplnkom do každého interiéru.
  • Funkčné vlastnosti → Má dve dvere a dve zásuvky, čo umožňuje jednoduché a prehľadné usporiadanie vecí. Guľôčkové klzáky zásuviek zaručujú hladké a tiché otváranie a zatváranie.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 135 cm,

  • Výška: 84 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

dub artisan

Farebné prevedenie prednej časti

dub artisan

Farebné prevedenie poličiek

čierna

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Typ nožičky

kĺznice / gumové podložky

Ďalšie informácie
Spoznajte inovatívne riešenie pre váš nábytok - nožičky vo forme gumových podložiek. Ich výhody sú mimoriadne presvedčivé. Po prvé, gumové podložky účinne chránia podlahu pred poškriabaním a poškodením, takže váš nábytok a podlaha zostanú vo vynikajúcom stave. Po druhé, poskytujú vynikajúcu stabilitu, čím eliminujú vibrácie a nežiaduci pohyb nábytku. To pre vás znamená väčšie pohodlie a väčšiu bezpečnosť. Zistite, ako jednoducho a účinne môžu gumové podložky zlepšiť kvalitu používania vášho nábytku. Sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia odolnosť, stabilitu a chcú chrániť podlahu pred poškriabaním.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Typ nožičky

rám

predná časť

nábytková doska

Korpus

nábytková doska

Prevedenie

Výsuvy zásuviek

guľôčkové klzáky

Hrany

ABS

Rúčka

umelá hmota

zadná časť

doska HDF 3 mm

Výbava

Počet poličiek

3

Počet dvierok

2

Počet zásuviek

2

počet priehĺbní

5

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

47 cm x 12 cm x 143 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

26 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

47 cm x 17 cm x 78 cm

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-dvojdverova-s-dvomi-zasuvkami-maleza---dub-artisan---cierny-p-57513-1012-1012.html