Opis výrobku

Komoda Nevada K2D

Propozícia praktickej komody Nevada určite nájde svoje uznanie medzi milovníkmi kombinácie originálneho štýlu, masívnej formy a tradičného dreveného prevedenia. Okrem toho naši kupujúci určite ocenia aj vysokú funkčnosť nábytku a jeho kvalitné spracovanie.

Prezentovaný nábytok je nanajvýš originálny, rovnako ako aj zvyšok kolekcie Nevada bol inšpirovaný dotykom exotiky v kombinácii s moderným dizajnom. Okrem toho veľkou výhodou našej ponuky je obrovský úložný priestor a pevné spracovanie nábytku.

 

    

                   ozdobné úchyty                                        zaujímavé vitríny                                         masívna forma

 

    

                 praktické vnútra                                        originálna výzdoba                                          solídne dosky

 

Schéma vnútra komody:

 

Kolekcia Nevada to unikátny systém nábytku, ktorý pridá izbe trochu exotickej prírody a teplú a príjemnú atmosféru. Masívne elementy o sofistikovanej forme sú zvýraznené teplým, prírodným farebným prevedením. Ďalšou výhodou tejto súpravy sú presklené predné časti a jasná štruktúra dreva. Všetko to v kombinácii s mosadznými úchytkami a vysokou funkčnosťou vytvára kolekciu, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov. Rozmanitosť prvkov kolekcie poskytuje možnosť akéhokoľvek usporiadania obývacej izby, kancelárie a jedálne.

 

Farebné prevedenie:

 

          Dub Lefkas tmavý


Vlastnosti nábytku:

  •  korpusy a predné časti nábytku vyrobené z laminovanej dosky s hrúbkou 16 mm
  •  nábytkové dosky s hrúbkou 36 mm
  •  mosadzné úchyty
  •  voliteľné LED osvetlenie
  •  elementy nábytku posielame v baleniach 
  •  samostatná montáž egzotyczna stylistyka
  •  zaujímavé zafarbenie: dub lefkas tmavý
  •  masívne formy
  •  priestranné vnútra 
  •  viditeľná štruktúra dreva
  •  2 ročná záruka 

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 164 cm,

  • Výška: 85 cm,

  • Hĺbka: 44 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie prednej časti

dub lefkas tmavý

Farebné prevedenie korpusu

dub lefkas tmavý

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

Front

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska je univerzálna surovina, ktorá dodáva nábytku jedinečný vzhľad a odolnosť. Pomocou technológie laminovania táto jedinečná doska spája estetiku a funkčnosť. Jej hladký povrch sa ľahko udržiava a je odolný voči poškriabaniu a škvrnám. To znamená, že vaša predná časť nábytku bude vyzerať skvele dlhé roky. Laminátová doska ponúka aj širokú škálu vzorov, farieb a textúr, čo vám umožní prispôsobiť nábytok vášmu individuálnemu štýlu.

Doska

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Pozrite si jedinečnú kvalitu a funkčnosť nábytku z laminovanej dosky. Laminovaná doska je inovatívny materiál, ktorý je ideálny na výrobu nábytku. Vyznačuje sa mimoriadnou trvanlivosťou, odolnosťou proti poškriabaniu a poškodeniu. Vďaka laminovanej povrchovej úprave sa pracovná doska ľahko čistí a je odolná voči škvrnám. Okrem toho laminovaná doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu sa hodí k akémukoľvek štýlu a dizajnu interiéru.

Prevedenie

Police

laminovaná doska

Systém otvárania zásuviek

rukoväťou

Výbava

Počet dvierok

2

Počet zásuviek

3

Počet poličiek

2

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

14 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

46 cm x 9 cm x 84 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

35 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

44 cm x 8 cm x 168 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

12 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

41 cm x 9 cm x 57 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

12 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

51 cm x 6 cm x 78 cm

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-nevada-k2d---tmavy-dub-lefkas-p-1778-1012-1012.html