Opis výrobku

Hľadáte dokonalú komodu, ktorá oživí váš interiér? Predstavujeme vám komodu Sonata 60 cm - gaštan.

Komoda vám okamžite upúta pozornosť svojim elegantným a moderným dizajnom. Gaštanová farba dodáva do vášho priestoru teplú a útulnú atmosféru. Jej minimalistický dizajn sa dokonale hodí do každého interiéru, či už je to obývacia izba, spálňa alebo predsieň.

Komoda Sonata je vyrobená z laminovanej dosky o hrúbke 22 mm, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. Predná časť je z laminovanej dosky o hrúbke 16 mm. Rúčky sú z kovu a zásuvky majú guľôčkové klzáky pre ľahké a tiché otváranie.

S rozmiermi 61.5 x 90.5 x 45 cm a štyrmi zásuvkami ponúka komoda veľa úložného priestoru. Je praktická a funkčná, ideálna pre tých, ktorí potrebujú usporiadať svoje veci a zároveň chcú pridať štýl do svojho domova.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie korpusu a prednej časti → Vysoce kvalitný laminovaný materiál v odtieni gaštanu dodá vašim interiérom eleganciu a teplo. Komoda je nielen pevná a odolná, ale aj vizuálne atraktívna.
  • Praktické rozmery → S rozmery 61.5 x 90.5 x 45 cm, Sonata komoda poskytuje dostatok úložného priestoru, pričom sa ľahko prispôsobí vašim priestorom. Ideálna pre malé a stredne veľké miestnosti.
  • Kovové rúčky a guľôčkové klzáky → Kovové rúčky a guľôčkové klzáky zásuviek zaručujú plynulé a tiché otváranie a zatváranie zásuviek. Tieto detaily zvyšujú komfort používania a predlžujú životnosť komody.
  • Štyri zásuvky → Ponúka štyri zásuvky, ktoré vám umožnia usporiadať a uschovať rôzne predmety. Bez ohľadu na to, či potrebujete uschovať oblečenie, knihy alebo dekorácie, táto komoda je pre vás ideálnym riešením.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 61.5 cm,

  • Výška: 90.5 cm,

  • Hĺbka: 45 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

gaštan

Farebné prevedenie prednej časti

gaštan

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Rúčka

kov

Výsuvy zásuviek

guľôčkové klzáky

Výbava

Počet zásuviek

4

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

21 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

93 cm x 13 cm x 44 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

10 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

63 cm x 13 cm x 46 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

51 cm x 12 cm x 20 cm

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-sonata-60-cm---gastan-p-156571-1012-1012.html