Opis výrobku

Hľadáte dokonalú komodu, ktorá by splnila všetky vaše nároky a zároveň by bola štýlovým doplnkom do vášho interiéru? Spoznajte Komodu Sonata 150 cm - gaštan.

Produkt je skutočným skvostom vďaka svojmu jedinečnému gaštanovému prevedeniu, ktoré dodáva hĺbku a teplotu každému priestoru. Jeho moderný dizajn a elegantný vzhľad sú ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú kúsok, ktorý je rovnako funkčný, ako aj esteticky príťažlivý.

Komoda je vyrobená z kvalitnej laminovanej dosky s hrúbkou 22 mm pre korpus a 16 mm pre prednú časť, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu. S osmi zásuvkami na guľôčkových klzátkach ponúka dostatok úložného priestoru pre všetky vaše potreby. Rúčky z kovu pridávajú komode elegantný a sofistikovaný vzhľad.

Okrem toho, funkčnosť tejto komody je zvýraznená jej rozmery 153.5 x 90.5 x 44.5, ktoré umožňujú optimálne využitie priestoru, bez toho aby bola príliš nápadná alebo dominovala miestnosti. Jej praktickosť a univerzálnosť robia z tejto komody ideálny kúsok nábytku pre každý domov.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Robustná konštrukcia → Je vyrobená z laminovanej dosky o hrúbke 22 mm pre korpus a 16 mm pre prednú časť, čo zaručuje jej odolnosť a dlhú životnosť.
  • Praktické rozmery → S rozmery 153.5 x 90.5 x 44.5 cm, táto komoda ponúka dostatok priestoru pre uskladnenie vašich vecí a zároveň sa zmestí do väčšiny interiérov.
  • Elegantný dizajn → Farebné prevedenie korpusu a prednej časti v odtieni gaštanu dodáva komode Sonata sofistikovaný a moderný vzhľad, ktorý sa hodí do akéhokoľvek interiéru.
  • Funkcionalita → S počtom 8 zásuviek vybavených guľôčkovými klzáky pre jednoduché a hladké otváranie a zatváranie, táto komoda ponúka optimálnu organizáciu a uskladnenie vašich vecí.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 153.5 cm,

  • Výška: 90.5 cm,

  • Hĺbka: 44.5 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

gaštan

Farebné prevedenie prednej časti

gaštan

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Rúčka

kov

Výsuvy zásuviek

guľôčkové klzáky

Výbava

Počet zásuviek

8

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

28 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

101 cm x 14 cm x 44 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

43 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

155 cm x 12 cm x 46 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

15 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

73 cm x 21 cm x 20 cm

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-sonata-150-cm---gastan-p-156572-1012-1012.html