Opis výrobku

Hľadáte ideálnu trojdverovú komodu pre váš moderný obývací priestor? Spoznajte produkt Komoda trojdverová Kendo 04 - 80 cm - Biely.

Biela komoda je skutočným očarujúcim kúskom, ktorý zaujme svojim elegantným a moderným dizajnom. Matné prevedenie korpusu a prednej časti dodáva komode sofistikovaný vzhľad, ktorý sa hodí do akéhokoľvek interiéru.

Komoda je vyrobená z laminovanej dosky, ktorá je známa svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. S rozmery 80 x 138 x 34 cm ponúka dostatok miesta na skladovanie. ABS hrany zvyšujú odolnosť komody voči poškodeniu a predlžujú jej životnosť. Komoda má 3 dvere, 5 políc a 7 otvorených políc, čo zabezpečuje veľkú kapacitu a funkčnosť.

Praktickosť komody spočíva v jej veľkej kapacite a flexibilite. Môžete ju použiť na skladovanie kníh, dekorácií, alebo čohokoľvek iného, čo potrebujete mať po ruke. Jej univerzálny dizajn a funkčnosť robia z nej ideálny nábytok pre každý obývací priestor.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Praktická veľkosť → S rozmery 80 x 138 x 34 cm sa dokonale zmestí do akéhokoľvek priestoru. S jej šírkou 80 cm, výškou 138 cm a hĺbkou 34 cm, táto komoda ponúka dostatok miesta pre všetky vaše potreby.
  • Moderný dizajn → Biely matný povrch korpusu a prednej časti dodáva tomuto kúsku nábytku moderný a elegantný vzhľad. Laminovaná doska zaisťuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškriabaniu.
  • Funkčné usporiadanie → S tromi dverami, piatimi poličkami a siedmimi otvorenými poličkami, táto komoda ponúka ohromujúce množstvo úložného priestoru. Usporiadajte svoje veci tak, ako to vyhovuje vám.
  • Odolné prevedenie → ABS hrany zaisťujú odolnosť voči nárazom a dlhú životnosť. Laminovaná doska je ľahko udržiavateľná a odolná voči poškriabaniu a oteru.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 80 cm,

  • Výška: 138 cm,

  • Hĺbka: 34 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

mat

Farebné prevedenie prednej časti

mat

Farebné prevedenie poličiek

biela

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie prednej časti

biela

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

Front

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska je univerzálna surovina, ktorá dodáva nábytku jedinečný vzhľad a odolnosť. Pomocou technológie laminovania táto jedinečná doska spája estetiku a funkčnosť. Jej hladký povrch sa ľahko udržiava a je odolný voči poškriabaniu a škvrnám. To znamená, že vaša predná časť nábytku bude vyzerať skvele dlhé roky. Laminátová doska ponúka aj širokú škálu vzorov, farieb a textúr, čo vám umožní prispôsobiť nábytok vášmu individuálnemu štýlu.

Prevedenie

Police

laminovaná doska

Hrany

ABS

Výbava

Počet poličiek

5

počet priehĺbní

7

Počet dvierok

3

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

41 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

41 cm x 15 cm x 146 cm

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-trojdverova-kendo-04---80-cm---biely-p-43181-1012-1012.html