Opis výrobku

Moderné kreslo Annabelle - BOGART.

Čalúnené kreslo Annabelle zapadne do moderných interiérov, kde vytvorí pozoruhodný priestor na oddych. Tento model má polohovateľnú opierku hlavy, vďaka ktorej si prispôsobíme jej polohu podľa individuálnych preferencií, a sedadlo vyrobené na báze pružín a peny zaručuje vysoký komfort odpočinku.
 
Toto kreslo je jedným z mnohých návrhov z kolekcie Annabelle, ktorý vám umožňuje vytvoriť funkčný priestor na sedenie v jednom štýle. Vysoko kvalitné komponenty použité pri výrobe a spracovanie s dôrazom na každý detail zaisťujú dlhodobú použiteľnosť.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • moderný štýl
  • efektívne prevedenie
  • pohodlné sedadlo
  • nastaviteľná opierka hlavy
  • možnosť výberu farebného prevedenia poťahovej látky

solídna konštrukcia

pohodlné sedadlo
atraktívny dizajn

Prevedenie produktu:

  • výplň sedadla - polyuretánová pena + vlnité pružiny. Viac podrobností o výplniach v čalúnenom nábytku nájdete na našom .
  • možnosť konfigurácie kusu nábytku vďaka výberu poťahovej látky (dostupná v možnostiach "vyberte si farebné prevedenie"). Upozorňujeme, že v závislosti od druhu materiálu sa účtujú príplatky,
  • výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch prezentovaného nábytku ± 2-3 cm
 
 

Pozrite si celú kolekciu Annabelle od BOGART.

 

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 130 cm,

  • Výška: 77/98 cm,

  • Hĺbka: 98 cm,

  • Výška sedáku: 44 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

strieborná

Prevedenie

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

nožičky

chrómové

Ďalšie informácie
Spoznajte novú úroveň elegancie a štýlu s nábytkom s chrómovými nožičkami. Náš nábytok vyžaruje sofistikovaný pôvab, ktorý dodá vášmu interiéru šmrnc. chrómové nohy sú znakom prestíže a modernosti, ktoré obohatia váš priestor o jedinečný dizajn. Okrem toho sa chrómový povrch nožičiek ľahko čistí, takže váš nábytok bude vždy žiariť. Ich pevná konštrukcia zaručuje stabilitu a robustnosť, čo zaručuje dlhodobú spokojnosť s používaním. Výberom nábytku s chrómovými nohami si vyberáte nielen estetiku, ale aj odolnosť a funkčnosť.

Opierka

Polyuretánová pena T25

Ďalšie informácie
Polyuretánová pena T25 - ideálny materiál používaný na výplň operadiel čalúneného nábytku, ktorý poskytuje bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť. Táto inovatívna pena poskytuje vynikajúcu oporu chrbta a pohodlie pri dlhých hodinách sedenia. Vďaka svojej strednej tvrdosti sa Polyuretánová pena T25 dokonale prispôsobí tvaru tela a poskytuje optimálnu oporu chrbtici. Vďaka jej trvanlivosti a pružnosti si operadlo nábytku zachováva svoj pôvodný tvar po mnoho rokov bez deformácie. Okrem toho je pena T25 odolná voči oderu a poškodeniu, čo zaručuje dlhodobé používanie nábytku.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

Sedadlo

Polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte dokonalú kombináciu pohodlia a odolnosti s nábytkom do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T30. Polyuretánová pena T30 je vysokokvalitný materiál, ktorý ponúka bezkonkurenčnú pružnosť a pohodlie. Polyuretánová pena T30 sa navyše vyznačuje vynikajúcou odolnosťou, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Nedeformuje sa a nestráca svoje vlastnosti, čo zaručuje dlhodobé používanie bez straty komfortu. Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedákom z polyuretánovej peny T30, investujete do pohodlia, odolnosti a kvality.

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Nastaviteľné opierky hlavy

Áno

Samostatne stojaci nábytok

Áno

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

Maximálne zaťaženie

150 kg/os

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

56,6 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

137 cm x 82 cm x 105 cm

Hodnotenie zákazníkov

/moderne-kreslo-annabelle-p-52497-1634-1634.html