Opis výrobku

Hľadáte dokonalý botník pre váš moderný interiér? Nevio 03 v odtieni dub artisan je tou správnou voľbou.

Nevio 03 je skrinka na topánky s jedinečným a elegantným dizajnom. Jej výrazný povrch dub artisan dodá vášmu interiéru trochu originality a štýlu. Čierne nožičky v kontraste s dubovým povrchom vytvárajú moderný a atraktívny vzhľad, ktorý upúta pozornosť na prvý pohľad.

Táto skrinka je vyrobená z 16 mm laminovanej dosky, ktorá zaručuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Disponuje tromi poličkami a jednou zásuvkou s plným výsuvom na guličkových koľajniciach, čo zabezpečuje hladké a tiché fungovanie. Navyše, skrinka má štyri otvorené poličky, ktoré ponúkajú dodatočné miesto na uloženie.

Pokiaľ ide o funkčnosť, Nevio 03 je skutočne praktická. Jej rozmery 70 x 94 x 34 cm sú ideálne pre úsporu priestoru, zatiaľ čo jej kapacita umožňuje uschovať množstvo topánok. Táto skrinka na topánky je nielen funkčná, ale aj esteticky príťažlivá, čo ju robí ideálnym doplnkom do každého domova.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Praktická rozmery → S rozmery 70 x 94 x 34 cm je skrinka Nevio 03 ideálna pre menšie priestory, poskytne vám dostatok miesta na uloženie topánok a zároveň nezaberie veľa miesta.
  • Kvalitné prevedenie → Skrinka je vyrobená z laminovanej dosky, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu.
  • Veľká kapacita → S dvoma dvierkami, tromi poličkami a jednou zásuvkou ponúka skrinka Nevio 03 veľa priestoru na uloženie vašich topánok. Štyri otvorené poličky sú ideálne pre často nosenejšie páry.
  • Elegantný dizajn → Farebné prevedenie dub artisan dodáva skrinke Nevio 03 príjemný prírodný vzhľad, ktorý sa hodí do každého interiéru. Skrinka je nielen praktická, ale aj esteticky príťažlivá.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 70 cm,

  • Výška: 94 cm,

  • Hĺbka: 34 cm,

Viac parametrov

Druh postele

Detská

prízemná

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

dub artisan

Farebné prevedenie prednej časti

dub artisan

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie dosky

dub artisan

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Doska

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Pozrite si jedinečnú kvalitu a funkčnosť nábytku z laminovanej dosky. Laminovaná doska je inovatívny materiál, ktorý je ideálny na výrobu nábytku. Vyznačuje sa mimoriadnou trvanlivosťou, odolnosťou proti poškriabaniu a poškodeniu. Vďaka laminovanej povrchovej úprave sa pracovná doska ľahko čistí a je odolná voči škvrnám. Okrem toho laminovaná doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu sa hodí k akémukoľvek štýlu a dizajnu interiéru.

nožičky

umelá hmota

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj interiér - nábytok s plastovými nohami. Naše nohy poskytujú nielen estetický vzhľad, ale aj mnoho výhod. Po prvé, ich ľahká konštrukcia uľahčuje premiestňovanie nábytku, čo je užitočné najmä pri upratovaní alebo prestavovaní. Po druhé, umelá hmota je odolná voči vlhkosti a škvrnám, vďaka čomu sa nohy ľahko čistia. Nemusíte sa obávať ani o trvanlivosť - naše nohy sú pevné, stabilné a odolné voči poškodeniu.

Prevedenie

Hrany

ABS

Police

laminovaná doska

Výsuvy zásuviek

guličkové, plný výsuv

Výbava

Počet dvierok

2

Počet zásuviek

1

Počet poličiek

3

počet priehĺbní

4

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

28 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

41 cm x 19 cm x 91 cm

Hodnotenie zákazníkov

/skrinka-na-topanky-nevio-03---dub-artisan---70-cm-p-50319-1064-1064.html