Opis výrobku

Hľadáte ideálnu horizontálnu závesnú skrinku? Predstavujeme vám skrinku Maleza - biela / dub artisan.

Táto skrinka vás očarí svojím jednoduchým a elegantným dizajnom. Biela farba korpusu a prednej časti dodá vašej kancelárii svieži a moderný vzhľad. Tento kúsok nábytku je nielen funkčný, ale aj vizuálne atraktívny.

Skrinka je vyrobená z kvalitnej nábytkovej dosky, s ABS hranou a doskou HDF 3 mm na zadnej časti. Rúčky sú z umelého materiálu, ktorý je odolný a ľahko sa čistí. Vďaka systému tichého dovierania dvierok sa skrinka zatvára jemne a ticho.

Skrinka Maleza je nielen krásna, ale aj praktická. S rozmermi 105 x 34,7 x 33 cm ponúka dostatok miesta na uskladnenie dokumentov a iných potrebných vecí. Dvojo dvierok a tri otvorené police umožňujú prehľadné usporiadanie vašich vecí. Navyše, skrinka je súčasťou kolekcie Maleza, takže si môžete zladiť celý váš interiér.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Biela farba a dub artisan → Prinesie svetlo a eleganciu do vašej kancelárie. Tento kontrastný dizajn je nielen moderný, ale aj veľmi praktický, pretože sa hodí k akejkoľvek farebnej schéme.
  • Rozmery 105 x 34,7 x 33 → Ideálna veľkosť pre organizáciu vašich dokumentov a iných kancelárskych potrieb. Skrinka Maleza je dostatočne veľká na to, aby poskytla dostatok úložného priestoru, ale zároveň dostatočne kompaktná, aby sa zmestila do akejkoľvek kancelárie.
  • 2 dvierka a 3 otvorené poličky → Ponúka vám flexibilitu pri organizácii vašich vecí. Dvierka s tichým dovieraním zabezpečujú, že vaša kancelária bude vždy tichá a pokojná, zatiaľ čo otvorené poličky sú ideálne pre predmety, ktoré potrebujete mať po ruke.
  • Možnosť zavesenia → Umožňujú vám ušetriť cenný podlahový priestor a zároveň pridávajú skrinke závesná horizontálna Maleza moderný a minimalistický vzhľad.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 105 cm,

  • Výška: 34,7 cm,

  • Hĺbka: 33 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie prednej časti

biela

Farebné prevedenie vložiek

dub artisan

Prevedenie

Typ nožičky

nie - možnosť zavesenia

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj priestor - závesný nábytok bez nožičiek. Zabudnite na tradičné nožičky, tento inovatívny dizajn dodá vášmu interiéru moderný a minimalistický štýl. Závesný nábytok vám poskytne voľnosť pri zariaďovaní, ušetrí miesto a dodá miestnosti ľahkosť. Objavte pocit priestrannosti bez ťažkostí s upratovaním pod nábytkom. Toto funkčné riešenie je nielen estetické, ale aj praktické - získate viac úložného priestoru bez kompromisov. Vytvorte si jedinečný priestor pomocou závesného nábytku - je to pre vás to najlepšie riešenie.

predná časť

nábytková doska

Korpus

nábytková doska

Prevedenie

Hrany

ABS

Rúčka

umelá hmota

zadná časť

doska HDF 3 mm

Systém zatvárania dvierok

tiché dovieranie

Výbava

Počet dvierok

2

Počet otvorených políc

3

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

montážna súprava pre závesné skrine

zahrnuté v balení

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

19 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

39 cm x 11 cm x 119 cm

Hodnotenie zákazníkov

/zavesna-horizontalna-skrinka-maleza---biela---dub-artisan-p-57465-1064-1064.html