Opis výrobku

Hľadáte ideálny TV stolík do vášho moderného obývačky? Spoznajte produkt TV skrinka Agis 06 na kovových nohách 160 cm - Dub castello / Čierny.

Tento produkt je výnimočný svojím dizajnom a farbou. Čierna predná časť a dub castello korpus dodávajú stolíku elegantný a moderný vzhľad. Kovové nohy dopĺňajú celkový štýl a zaručujú stabilitu.

TV skrinka Agis 06 je vyrobená z kvalitného laminovaného dosky o hrúbke 16 mm. Tento materiál je odolný a dlhodobo zachováva svoj pôvodný vzhľad. Skrinka je vybavená tromi dverami a dvoma poličkami, čo zabezpečuje dostatok miesta pre uloženie vašich multimediálnych zariadení.

Funkcionalita tohto produktu je na vysokom stupni. Rozmery 160 x 55 x 40 cm sú ideálne pre väčšinu obývacích miestností. Kombinácia úložného priestoru a elegantného dizajnu robí z tejto skrinky ideálny nábytok pre váš domov.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Moderný dizajn → TV skrinka Agis 06 s kovovými nohami v čiernej farbe pridá do vášho obývacieho priestoru štýlový a moderný vzhľad. Dub castello prevedenie korpusu a prednej časti dodáva teplý a prírodný vzhľad.
  • Veľké rozmery → S rozmery 160 x 55 x 40, táto TV skrinka poskytuje dostatok miesta pre vašu televíziu a ďalšie multimediálne zariadenia. Tri dvierka a dve poličky vám poskytnú dostatok úložného priestoru.
  • Vysokokvalitné materiály → Korpus a predná časť sú vyrobené z 16mm laminovanej dosky, ktorá je odolná voči poškriabaniu a ľahko sa čistí. Kovové nožičky sú pevné a stabilné, zatiaľ čo rúčka z umelého materiálu je pevná a odolná.
  • Ľahká údržba → Vďaka ABS hrane a HDF zadnej časti je táto TV skrinka ľahko udržiavateľná a odolná voči poškodeniu. Čierna farba nožičiek a frontu sa ľahko kombinuje s ostatným nábytkom a je ľahko udržiavateľná.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 160 cm,

  • Výška: 55 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie frontu

čierna

Farebné prevedenie korpusu

dub castello

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie prednej časti

dub castello

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Hrany

ABS

Police

nábytková doska

Rúčka

umelá hmota

zadná časť

doska HDF

Výbava

Počet dvierok

3

Počet poličiek

2

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

31,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

47 cm x 9 cm x 187 cm

Hodnotenie zákazníkov

/tv-skrinka-agis-06-na-kovovych-nohach-160-cm---dub-castello---cierny-p-147514-1061-1061.html