Opis výrobku

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 45 cm,

  • Výška: 66 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

biely

možnosť voľby

Farebné prevedenie prednej časti

biela

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 18 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 18 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

Typ nožičky

na kolieskach

Ďalšie informácie
Spoznajte novú definíciu pohodlia a funkčnosti s nábytkom na kolieskách. Tento inovatívny nábytok vám poskytne bezkonkurenčnú mobilitu a ľahkú manipuláciu, vďaka čomu si môžete priestor voľne usporiadať podľa svojich potrieb. Nemusíte sa obávať náročného presúvania ťažkého nábytku - vďaka kolieskam ho môžete bez námahy premiestniť. Okrem toho sa nábytok na kolieskach výborne hodí do mnohých miestností - obývačky, kancelárie alebo detskej izby. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí ocenia flexibilitu a možnosť zmeny zariadenia.

Front

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska je univerzálna surovina, ktorá dodáva nábytku jedinečný vzhľad a odolnosť. Pomocou technológie laminovania táto jedinečná doska spája estetiku a funkčnosť. Jej hladký povrch sa ľahko udržiava a je odolný voči poškriabaniu a škvrnám. To znamená, že vaša predná časť nábytku bude vyzerať skvele dlhé roky. Laminátová doska ponúka aj širokú škálu vzorov, farieb a textúr, čo vám umožní prispôsobiť nábytok vášmu individuálnemu štýlu.

Prevedenie

Hrany

PVC

Hrany

ABS

Rúčka

umelá hmota

Rúčka

kov

Systém otvárania

tradičný

Výsuvy zásuviek

valčekové koľajnice

Výbava

Počet zásuviek

4

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Hodnotenie zákazníkov

/ulozny-priestor-bk53n---biela-arktyczna-p-150232-1012-1012.html