Opis výrobku

Hľadáte dokonalý skrinku do kancelárie? Predstavujeme vám skrinku Maleza - biela / dub artisan.

Maleza je skvelým doplnkom pre každú kanceláriu. Jej biela farba a dub artisan sú moderné a elegantné. Táto skrinka je skutočným skvostom, ktorý prinesie sviežosť a štýl do vášho pracovného priestoru.

Naše skrinky sú vyrobené z nábytkovej dosky, čo zaručuje ich dlhú životnosť a odolnosť. Sú dokončené ABS hranou a majú zadnú časť z 3 mm HDF dosky. Rúčka je z umelého materiálu a skrinka je navrhnutá tak, aby sa dala zavesiť na stenu. Toto všetko zabezpečuje, že náš produkt je stabilný, odolný a jednoduchý na inštaláciu.

Maleza skrinka je nielen pekná, ale aj funkčná. Má jedny dvierka, tri poličky a jednu otvorenú policu, čo poskytuje veľa priestoru na uskladnenie vašich kancelárskych potrieb. Vďaka svojim rozmerom 42 x 69 x 33 cm sa ľahko zmestí do akéhokoľvek priestoru. Navyše, máme k dispozícii aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie, takže si môžete vytvoriť jednotný vzhľad vo vašej kancelárii.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Priestranná závesná skrinka Maleza → poskytuje dostatok miesta pre vaše dokumenty a kancelárske potreby. S rozmermi 42 x 69 x 33 cm sa ľahko zmestí do akéhokoľvek priestoru.
  • Biela / Dub artisan → pridáva elegantný a moderný vzhľad, ktorý sa hodí do každej kancelárie alebo domácnosti. Nábytková doska je odolná a ľahko sa udržiava.
  • Praktické rozloženie → s jednými dvierkami a tromi otvorenými policami umožňuje jednoduchú organizáciu a prístup k vašim veciam.
  • Kolekcia Maleza → skrinka je súčasťou širšej kolekcie nábytku, čo vám umožňuje vytvoriť konzistentný a harmonický vzhľad vo vašom priestore.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 42 cm,

  • Výška: 69 cm,

  • Hĺbka: 33 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie prednej časti

biela

Farebné prevedenie vložiek

dub artisan

Prevedenie

Typ nožičky

nie - možnosť zavesenia

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj priestor - závesný nábytok bez nožičiek. Zabudnite na tradičné nožičky, tento inovatívny dizajn dodá vášmu interiéru moderný a minimalistický štýl. Závesný nábytok vám poskytne voľnosť pri zariaďovaní, ušetrí miesto a dodá miestnosti ľahkosť. Objavte pocit priestrannosti bez ťažkostí s upratovaním pod nábytkom. Toto funkčné riešenie je nielen estetické, ale aj praktické - získate viac úložného priestoru bez kompromisov. Vytvorte si jedinečný priestor pomocou závesného nábytku - je to pre vás to najlepšie riešenie.

predná časť

nábytková doska

Korpus

nábytková doska

Prevedenie

Hrany

ABS

Rúčka

umelá hmota

zadná časť

doska HDF 3 mm

Výbava

Počet dvierok

1

Počet poličiek

3

počet priehĺbní

4

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

montážna súprava pre závesné skrine

zahrnuté v balení

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Pravo//ľavo stranné

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

21 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

48 cm x 12 cm x 99 cm

Hodnotenie zákazníkov

/zavesna-skrinka-maleza---biela---dub-artisan-p-57463-1064-1064.html