Opis výrobku

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 107 cm,

  • Výška: 20 cm,

  • Hĺbka: 19 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

biely

Farebné prevedenie korpusu

mat

Farebné prevedenie prednej časti

dub riviera

Farebné prevedenie prednej časti

mat

Prevedenie

Korpus

doska MDF

Ďalšie informácie
MDF (Medium Density Fiberboard) je jedinečná surovina, ktorá je vynikajúcou voľbou pre korpusy nábytku. Prečo? V prvom rade sa MDF vyznačuje vysokou odolnosťou a stabilitou, vďaka čomu je pevnou konštrukciou nábytku. Nedeformuje sa ani nerozvrstvuje, čo zaručuje jej dlhodobé používanie. Okrem toho sa s doskou MDF ľahko pracuje, čo dizajnérom poskytuje široký priestor na kreativitu. Možno ju rezať, frézovať a tvarovať, čo umožňuje vytvárať širokú škálu vzorov a detailov. Je to surovina, ktorá spĺňa rôzne estetické a štýlové požiadavky. Dôležitou výhodou MDF je jej hladký a rovnomerný povrch, ktorý je ideálny na maľovanie, lakovanie alebo laminovanie. Ľahko tak dosiahnete požadovaný vzhľad nábytku prispôsobený vášmu individuálnemu vkusu.

predná časť

doska MDF

Ďalšie informácie
MDF je ideálna surovina na výrobu nábytkových predných častí. Je vyrobená z dreva s vysokou hustotou a poskytuje výnimočnú stabilitu a odolnosť. Vďaka svojej homogénnej štruktúre je MDF ideálna na výrobu nábytkových predných plôch a zaručuje hladký a presný povrch. MDF je ekonomické riešenie, ktoré ponúka vysokú kvalitu za prijateľnú cenu. Vďaka svojej odolnosti a estetickému vzhľadu je nábytok s čelami z MDF elegantný a trvácny po mnoho rokov.

Typ nožičky

nie - možnosť zavesenia

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj priestor - závesný nábytok bez nožičiek. Zabudnite na tradičné nožičky, tento inovatívny dizajn dodá vášmu interiéru moderný a minimalistický štýl. Závesný nábytok vám poskytne voľnosť pri zariaďovaní, ušetrí miesto a dodá miestnosti ľahkosť. Objavte pocit priestrannosti bez ťažkostí s upratovaním pod nábytkom. Toto funkčné riešenie je nielen estetické, ale aj praktické - získate viac úložného priestoru bez kompromisov. Vytvorte si jedinečný priestor pomocou závesného nábytku - je to pre vás to najlepšie riešenie.

Prevedenie

Hrany

ABS

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

26 cm x 4 cm x 112 cm

Hodnotenie zákazníkov

/polica-zavesna-promi-107---biely-mat---dub-riviera-p-17465-1064-1064.html