Opis výrobku

Hľadáte ideálnu mládežnícku posteľ s rozmiermi 120x200, ktorá by bola nielen pohodlná, ale aj funkčná? Predstavujeme vám posteľ Colt 09 v čiernej / craft zlatej farbe.

Je výnimočná svojim moderným dizajnom, ktorý očarí každého návštevníka. Čierna farba korpusu a potahová látka v rovnakej farbe dodávajú posteli eleganciu, zatiaľ čo craft zlaté detaily pridávajú šmrnc. Prevedenie korpusu z laminovanej dosky a ABS hrana zaručujú dlhú životnosť a odolnosť.

Posteľ vyniká nielen svojim vzhľadom, ale aj praktickosťou. Jej rozmery sú 126 x 90 x 208 cm, čo zaisťuje dostatok priestoru na pohodlný spánok. Navyše, posteľ je vybavená úložným priestorom, ktorý poskytuje dostatok miesta na uloženie posteľnej bielizne alebo iných vecí.

Funkčnosť postele je doplnená o jej praktickosť. Je ideálna pre mládež, ktorá ocení nielen pohodlí, ale aj extra priestor na uloženie. Vhodný matrac nie je zahrnutý v cene, čo vám umožňuje vybrať si ten najpohodlnejší pre vás. Oberte si posteľ a užite si pohodlný a štýlový spánok!

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie korpusu → Posteľ má čierny, laminovaný doskový korpus, ktorý je nielen odolný, ale aj elegancký. Vlastnosť zaručuje, že posteľ sa hodí do akéhokoľvek interiéru a pridáva mu šmrnc.
  • Úložný priestor → Vďaka praktickému úložnému priestoru v podobe skrine, táto posteľ poskytuje dostatok miesta na uloženie všetkých potrebných vecí. Toto je ideálne riešenie pre udržiavanie poriadku v detskej izbe.
  • Rozmery → S rozmery 126 x 90 x 208 cm, posteľ je ideálna pre mládež. Poskytuje dostatok priestoru na pohodlný spánok a zároveň nezaberie veľa miesta v izbe.
  • Farba a materiál → Čierna farba v kombinácii s kvalitným velúrom na poťahu a ABS hranou dodáva posteli luxusný vzhľad. Tieto materiály sú tiež veľmi odolné a ľahko sa udržiavajú.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 126 cm,

  • Výška: 90 cm,

  • Hĺbka: 208 cm,

  • Vhodný matrac: 120x200 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Skupina

velúr

Farba

čierna

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

čierny

Farebné prevedenie korpusu

dub zlatý craft

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

Prevedenie

Hrany

ABS

Rošt

áno

s zdvíhacím zariadením

úložný priestor

Áno

skriňa

Druh matraca

nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

41 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

95 cm x 9 cm x 145 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

22 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

35 cm x 8 cm x 216 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

33 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

26 cm x 13 cm x 205 cm

Hodnotenie zákazníkov

/postel-pre-mladez-120x200-ze-stelazem-a-uloznym-priestorom-colt-09---cierny---craft-zlate-p-155040-1023-1023.html