Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 70 cm,

  • wysokość

    výška: 140 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 41 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie prednej časti

dub hikora

Farebné prevedenie korpusu

dub hikora

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Typ nožičky

kĺznice / gumové podložky

Ďalšie informácie
Spoznajte inovatívne riešenie pre váš nábytok - nožičky vo forme gumových podložiek. Ich výhody sú mimoriadne presvedčivé. Po prvé, gumové podložky účinne chránia podlahu pred poškriabaním a poškodením, takže váš nábytok a podlaha zostanú vo vynikajúcom stave. Po druhé, poskytujú vynikajúcu stabilitu, čím eliminujú vibrácie a nežiaduci pohyb nábytku. To pre vás znamená väčšie pohodlie a väčšiu bezpečnosť. Zistite, ako jednoducho a účinne môžu gumové podložky zlepšiť kvalitu používania vášho nábytku. Sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia odolnosť, stabilitu a chcú chrániť podlahu pred poškriabaním.

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Typ nožičky

rám

Prevedenie

zadná časť

doska HDF 3 mm

zadná časť

doska HDF

Systém otvárania dvierok

push to open

Hrany

ABS

Police

laminovaná doska

Systém otvárania

push to open

Výbava

Počet dvierok

1

počet priehĺbní

6

Počet zásuviek

1

Počet poličiek

4

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

24 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

45 cm x 9 cm x 138 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

22 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

47 cm x 14 cm x 76 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Regál so zásuvkou Tristal - hikora

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/regal-so-zasuvkou-tristal---hikora-p-53930-1064-1064.html