Opis výrobku

Hľadáte ideálnu skriňu pre izbu vášho tínedžera? Predstavujeme vám Skriňu dvojdverovú Colt 02 - čiernu, s craft zlatým a oceľovým prémiovým prevedením.

Skriňa je skutočným klenotom vďaka svojmu modernému a elegantnému dizajnu. Jej čierna farba a craft zlaté prevedenie prednej časti dodávajú izbe sofistikovaný vzhľad. Jej kompaktné rozmery 92 x 190 x 55 cm sú ideálne pre akúkoľvek izbu.

Je vyrobená z laminovanej dosky, ktorá je odolná voči poškriabaniu a ľahko sa čistí. Jej hrany sú vybavené ABS prevedením pre extra odolnosť a dlhú životnosť. Zadná časť je vyrobená z 3 mm HDF dosky pre pevnosť a stabilitu.

Skriňa je nielen pekná, ale aj mimoriadne praktická. S dvoma dverami a štyrmi poličkami ponúka dostatok miesta pre oblečenie a iné predmety. Jej funkčnosť a praktickosť určite prekoná vaše očakávania.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Vysoce kvalitní materiály → Je vyrobená z laminované dosky a ABS hrany, čo zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu.
  • Optimálna veľkosť → S rozmermi 92 x 190 x 55 cm, skriňa poskytuje dostatok úložného priestoru, zatiaľ čo sa zmestí do väčšiny izieb.
  • Moderný dizajn → Čierny / craft zlatý / oceľ premium farba dodáva skrini moderný a štýlový vzhľad, ktorý sa hodí do každej izby nastolatka.
  • Funkčnosť a praktičnosť → So 2 dverami a 4 policami, táto skriňa ponúka veľa možností na usporiadanie a skladovanie vecí, čo uľahčuje udržiavanie poriadku v izbe.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 92 cm,

  • Výška: 190 cm,

  • Hĺbka: 55 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

čierny

Farebné prevedenie frontu

čierna

Farebné prevedenie prednej časti

dub zlatý craft

Farebné prevedenie korpusu

dub zlatý craft

Farebné prevedenie prednej časti

oceľ premium

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

Front

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska je univerzálna surovina, ktorá dodáva nábytku jedinečný vzhľad a odolnosť. Pomocou technológie laminovania táto jedinečná doska spája estetiku a funkčnosť. Jej hladký povrch sa ľahko udržiava a je odolný voči poškriabaniu a škvrnám. To znamená, že vaša predná časť nábytku bude vyzerať skvele dlhé roky. Laminátová doska ponúka aj širokú škálu vzorov, farieb a textúr, čo vám umožní prispôsobiť nábytok vášmu individuálnemu štýlu.

Druh prednej časti

hladký

Ďalšie informácie
Spoznajte eleganciu a funkčnosť nábytku s hladkou prednou časťou. Jeho nevšedný dizajn dodá vášmu interiéru noblesu a estetiku. Hladká predná strana je tiež praktická - ľahko sa čistí a udržiava v perfektnom stave. Bez viditeľných úchytiek alebo ozdobných prvkov poskytuje nábytok s hladkou prednou časťou minimalistický a harmonický vzhľad, ktorý sa dokonale hodí k rôznym dizajnovým štýlom. Či už dávate prednosť modernému alebo klasickému interiéru, hladká predná časť nábytku bude tou správnou voľbou.

Prevedenie

Hrany

ABS

zadná časť

doska HDF 3 mm

Výbava

Počet dvierok

2

Počet poličiek

4

tyč na oblečenie

2

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

40 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

57 cm x 8 cm x 211 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

37 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

60 cm x 7 cm x 198 cm

Hodnotenie zákazníkov

/skrina-dvojdverova-colt-02-do-izby-nastolatka---cierny---craft-zlate---ocel-premium-p-155029-1085-1085.html