Opis výrobku

Hľadáte dokonalé kreslo, ktorá prinesie eleganciu a pohodlie do vášho interiéru? Predstavujeme vám kreslo Luna - béžová Cloud 03 / čierne nožičky.

Stolička Luna je skvostom dizajnu, ktorý si zamilujete na prvý pohľad. Jej béžový poťah Cloud 03 a čierne nožičky vytvárajú dokonalú kombináciu, ktorá sa hodí do každého interiéru. Jej široké sedadlo (56 cm) a výška (78 cm) zaručujú maximálny komfort.

Stolička Luna je vyrobená z masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Sedadlo je vybavené čalúnnickými popruhmi a opierka je vyrobená z kvalitnej drevenej preglejky. Táto stolička je plne zmontovaná, takže ju môžete hneď po doručení používať.

Praktickosť tejto stoličky je zaručená jej rozmermi (56 x 78 x 48 cm), vďaka ktorým sa hodí do každého priestoru. Výška sedadla (48 cm) je ideálna na dlhé hodiny strávené pri stole. Užite si pohodlie a štýl s našou stoličkou Luna.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Exkluzívny dizajn → Stolička Luna v béžovej farbe Cloud 03 a čiernymi nožičkami je dokonalým doplnkom do každého interiéru. Jej jednoduchý, ale zároveň štýlový dizajn dodá vašim priestorom eleganciu a moderný vzhľad.
  • Pohodlie a funkčnosť → Vďaka čalúnnickým popruhom a drevenej opierke je táto stolička mimoriadne pohodlná. Je ideálna na dlhé posedenia pri rodinnej večeri alebo pri práci. S rozmermi 56 x 78 x 48 cm sa dokonale hodí do menších aj väčších priestorov.
  • Kvalitný materiál → Stolička Luna je vyrobená z masívu, čo zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť. Béžový poťah Cloud 03 je príjemný na dotyk a ľahko sa čistí, čo z nej robí ideálny kúsok nábytku pre každú domácnosť.
  • Bez montáže → Táto stolička nevyžaduje žiadnu montáž. Po doručení je okamžite pripravená na použitie, čo šetrí váš čas a energiu. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a praktické riešenia pre svoj domov.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 56 cm,

  • Výška: 78 cm,

  • Hĺbka: 48 cm,

  • Výška sedáku: 48 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Cloud 03

Farba

béžová

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Sedadlo

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pásy z elastického materiálu, ktoré sú strategicky umiestnené v čalúnení sedadla. Ich hlavnou výhodou je, že poskytujú primerané napätie a pružnosť, čo sa prejavuje v trvalej podpore tela. Zabezpečujú rovnomerné rozloženie hmotnosti používateľa na celú plochu sedadla, čím sa eliminuje tlak na jednotlivé body. Popruhy čalúnenia prispievajú aj k odolnosti sedadla. Vďaka nim si nábytok zachováva svoju pôvodnú podobu dlhé roky. Čalúnnické pásy zabraňujú deformácii, poskytujú dlhodobú oporu a pohodlie.

Sedadlo

vlnité pružiny

Ďalšie informácie
Vlnité pružiny sú inovatívnym riešením na vyplnenie sedadiel čalúneného nábytku. Vyznačujú sa výnimočnou pružnosťou a trvanlivosťou, čím poskytujú jedinečné pohodlie a dlhotrvajúcu oporu. Prispôsobujú sa vášmu telu, rovnomerne rozdeľujú hmotnosť a eliminujú tlak na kontaktné body. Okrem toho vlnité pružiny poskytujú vynikajúce vetranie. Vlnité pružiny sú najlepším riešením pre tých, ktorí si cenia pohodlie, odolnosť a relaxačný odpočinok.

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

polyuretánová pena

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou. Ide o inovatívny materiál, ktorý poskytuje vynikajúcu oporu a výnimočné pohodlie. Polyuretánová pena je pružný a elastický materiál, ktorý sa dokonale prispôsobí vášmu telu a poskytuje optimálnu oporu chrbta a pohodlné sedenie počas dlhých hodín. Jej výhody sa nekončia pohodlím - polyuretánová pena je tiež mimoriadne trvanlivá a odolná voči deformácii. Vďaka tomu si nábytok s polyuretánovou penou zachováva svoj pôvodný tvar aj po intenzívnom používaní. Okrem toho je polyuretánová pena hypoalergénna a ľahko sa čistí, takže je ideálna pre alergikov.

Opierka

preglejka drevená

Ďalšie vlastnosti

Opierky rúk

nie

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Hodnotenie zákazníkov

/jedalenske-kreslo-luna---bezova-cloud-03---cierna-p-154123-1016-1016.html