Opis výrobku

Hľadáte ideálnu komodu pre váš moderný obývacie priestor? Spoznajte trojdverovú komodu Interi so zásuvkami 150 cm - Antracytová.

Komoda je vizuálny majstrovský kúsok. Jej antracitové prevedenie korpusu dodáva priestoru štýlový a moderný vzhľad. Dizajn je jednoduchý, ale výrazný, čo zaručuje, že sa stane centrálnym bodom akéhokoľvek priestoru.

Je vyrobená z odolnej drevotriesky a má kovové nožičky, ktoré zaručujú jej stabilitu a dlhú životnosť. Ponúka tri dvere a dve zásuvky, ktoré sú vybavené guľôčkovými klzkami pre hladké a tiché otváranie. Navyše, zapustené závesy a ABS hrany dodávajú komode eleganciu a sofistikovanosť.

Funkčnosť komody je tiež na vysokom mieste. S rozmierami 153.1 x 81.4 x 39.5, ponúka dostatok úložného priestoru pre všetky vaše potreby. Tri poličky a dve zásuvky vám umožnia usporiadať a uschovať všetko, čo potrebujete, pričom udržujete priestor čistý a organizovaný.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Moderný dizajn → Je skvelým doplnkom pre každý interiér. Jej moderný dizajn a antracitová farba dodajú vašej miestnosti štýl a eleganciu.
  • Vysoká kvalita materiálov → Komoda je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, čo zaručuje jej dlhú životnosť. Kovové nožičky a ABS hrany zabezpečujú stabilitu a odolnosť voči poškodeniu.
  • Veľká kapacita → S rozmery 153.1 x 81.4 x 39.5 cm, trojdverová komoda ponúka veľké množstvo úložného priestoru. S 3 dverami, 3 poličkami a 2 zásuvkami budete mať dostatok miesta pre všetky vaše veci.
  • Praktické funkcie → Komoda je vybavená zapustenými/dvojitými závesmi a guľôčkovými klzkami pre zásuvky, čo zabezpečuje hladké a tiché otváranie a zatváranie. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí hľadajú funkčnosť a estetiku v jednom.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 153.1 cm,

  • Výška: 81.4 cm,

  • Hĺbka: 39.5 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

antracit

Farebné prevedenie rukovätí

zlatá

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

zásuvka

dno z dosky HDF sivá

Korpus

drevotrieska

predná časť

drevotrieska

Prevedenie

Hrany

ABS

Výsuvy zásuviek

guľôčkové klzáky

Výsuvy zásuviek

s plným výsuvom

Pánty

zapustené / dvojité

Výbava

Počet dvierok

3

Počet zásuviek

2

Počet poličiek

3

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-interi-so-zasuvkami-150-cm---antracytova-p-156304-1012-1012.html