Opis výrobku

Hľadáte dokonalú vitrínu pre váš moderný obývačkový priestor? Spoznajte vysokú vitrínu Norbi 02 Dub Lefkas.

Vitrína je vizuálne pôsobivá s jej dubovým Lefkasovým povrchom, ktorý dodáva do vášho interiéru eleganciu a sofistikovanosť. Jej rozmery 61 x 191 x 40 cm sú ideálne pre akýkoľvek priestor, či už máte veľkú obývačku alebo menší priestor.

Je vyrobená s ohľadom na detaily a precíznosť. Jej výška 191 cm umožňuje dostatok priestoru na uloženie vašich cenných predmetov. Jej šírka 61 cm a hĺbka 40 cm zabezpečujú, že sa zmestí do akéhokoľvek priestoru bez toho, aby bola príliš nápadná alebo dominujúca.

Čo robí túto vitrínu ešte atraktívnejšou, je jej funkčnosť. S dostatkom priestoru na uloženie a vystavenie vašich obľúbených predmetov, vitrína je nielen krásna, ale aj praktická.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Vysoká Vitrína → je skutočným klenotom voľne stojacej kategórie vitrín. Jej výška 191 cm umožňuje vystaviť všetky vaše obľúbené predmety a zároveň vytvára pocit priestoru v miestnosti.
  • Šírka 61 cm a hĺbka 40 cm → vytvárajú ideálnu rovnováhu medzi kompaktnosťou a dostatočným úložným priestorom. To znamená, že táto vitrína sa zmestí takmer do akéhokoľvek priestoru, pričom ponúka veľkú kapacitu pre vaše vystavené predmety.
  • Dub Lefkas → je výrazný a elegantný, čo dodáva vitríne Norbi 02 sofistikovaný vzhľad. Tento dizajn dodáva vašim interiérom štýl a charakter, zatiaľ čo je dostatočne univerzálny na to, aby sa hodil k rôznym farebným schémam a dekoračným štýlom.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 61 cm,

  • Výška: 191 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

  • Montáž: Samostatná

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

18 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

41 cm x 73 cm x 10 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

31 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

64 cm x 178 cm x 5 cm

Hodnotenie zákazníkov

/vysoka-vitrina-norbi-02-dub-lefkas-p-33953-1092-1064.1092.html