Opis výrobku

Hľadáte ideálnu posteľ do vašej spálne, ktorá kombinuje funkčnosť a štýl? Predstavujeme vám posteľ Simen - 160x200 s čiernymi nohami.

Táto posteľ je skutočným skvostom v každej spálni. Jej elegantný dizajn a čierne nohy dodávajú interiéru moderný a sofistikovaný vzhľad. Čalúnený rošt je nielen pekný, ale aj pohodlný.

Posteľ Simen je vyrobená z kvalitného dreva, ktoré zaručuje dlhú životnosť a stabilitu. Kovové nohy pridávajú pevnosť a odolnosť. Posteľ je vybavená úložným priestorom, ktorý je ideálny na uloženie posteľnej bielizne alebo sezónnych odevov.

Ale to nie je všetko! Funkčnosť tejto postele je naozaj vynikajúca. Je navrhnutá pre matrac 160x200, čo zabezpečuje pohodlný a kvalitný spánok. A ak hľadáte jednotný štýl pre vašu spálňu, máme pre vás dobrú správu. S touto posteľou sú k dispozícii aj ďalšie produkty z rovnakej kolekcie.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Prevedenie konštrukcia→ Posteľ Simen vás očarí svojou kvalitou a pevnosťou. Drevená konštrukcia garantuje dlhú životnosť a stabilitu, čo znamená, že budete môcť vychutnať si pohodlný spánok po dlhé roky.
  • Úložný priestor→ Praktický úložný priestor pod posteľou je ideálnym riešením pre malé priestory. Umožňuje ukladať sezónne oblečenie, posteľnú bielizeň alebo iné veci, ktoré chcete mať po ruke, ale zároveň skryté.
  • Vhodný matrac → Posteľ Simen je navrhnutá pre matrac o rozmere 160x200 cm, čo vám poskytuje dostatok miesta pre pohodlný spánok. Bez ohľadu na to, či spíte sami alebo s partnerom, budete mať vždy dostatok miesta.
  • Produkty z rovnakej kolekcie → Ak hľadáte jednotný a harmonický vzhľad svojej spálne, posteľ Simen je súčasťou kolekcie nábytku, ktorá zahŕňa aj iné kusy. To vám umožní vytvoriť súladný a štýlový priestor pre relaxáciu.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 162 cm,

  • Výška: 123 cm,

  • Hĺbka: 219 cm,

  • Vhodný matrac: 160x200 cm,

  • Výška nožičiek: 14

Viac parametrov

Druh postele

Boxspring

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie nožičiek

mat

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Konštrukcia

drevo

polyuretánová pena T30

Ďalšie informácie
Spoznajte bezkonkurenčné pohodlie a odolnosť s polyuretánovou penou T30. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tuhosti a poskytuje ideálnu oporu pre vaše telo. Pena T30 sa prispôsobí vašim pohybom a poskytuje bezkonkurenčné pohodlie počas dlhých hodín. Jej vynikajúce pružiace vlastnosti znamenajú, že nábytok s touto penou sa vždy vráti do pôvodného tvaru bez deformácie. Okrem toho je pena T30 trvanlivá a odolná voči deformácii, čo znamená, že nábytok vám bude slúžiť dlhé roky. Výberom nábytku s polyuretánovou penou T30 investujete do kvality, pohodlia a odolnosti.

Opierka

drevený rám

Rošt

áno

drevený

áno

s zdvíhacím zariadením

úložný priestor

Áno

skriňa

Druh matraca

nie

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

55 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

163 cm x 117 cm x 19 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

29 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

28 cm x 205 cm x 24 cm

Balenie číslo 3

Hmotnosť:

13,2 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

75 cm x 201 cm x 3 cm

Balenie číslo 4

Hmotnosť:

33 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

163 cm x 210 cm x 7 cm

Balenie číslo 5

Hmotnosť:

6,1 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

17 cm x 75 cm x 10 cm

Hodnotenie zákazníkov

/manzelska-postel-simen-s-rostom-a-uloznym-priestorom---160x200-cm---cierne-nozicky-p-153666-1023-1023.html