Toaletné a konzolové stolíky

Nájdených produktov: Nájdených produktov: 1
zoradiť:
Sortowanie
   1    z    1   
počet výsledkov na stránku:
status
cena
Cena
-
rozmery

   1    z    1   
počet výsledkov na stránku:

Toaletné a konzolové stolíky, ktoré obohatia váš interiér

Toaletné a konzolové stolíky sú nábytok, ktorý nielenže výrazne ovplyvňuje zvýšenie štandardu komfortu používania jednotlivých miestností, ale má aj veľký potenciál z hľadiska formovania dekoratívnosti usporiadania. určite sa oplatí využiť tento potenciál a obohatiť svoje bývanie atraktívnym estetickým prvkom a zároveň si vychutnať pohodlie z ich každodenného používania. Toaletné stolíky a konzoly dostupné v našom internetovom obchode boli starostlivo vybrané, aby sme zabezpečili nielen veľkú rozmanitosť, ale aj najvyššiu kvalitu spracovania.
Prečítajte si viac

Toaletné a konzolové stolíky

Toaletné a konzolové stolíky majú konkrétne, špecifické úlohy, ktoré plnia v daných typoch interiérov. Všeobecne platí zásada, že toaletné stolíky sa zvyčajne používajú v spálňach, vo väčších šatníkoch a v hosťovských izbách. Naopak konzoly, alebo konzolové stolíky sú často umiestnené na chodbách, ako aj v obývacích izbách a kanceláriách. Toaletné stolíky a spálňové konzolové stolíky umožňujú zdôrazniť charakter a úlohu každého interiéru, a zároveň zvýšiť jeho úžitkové hodnoty.
 
Toaletný stolík sa spolu so stoličkou stane ideálnym miestom pre každodennú starostlivosť o svoj vzhľad, prípravu na vychádzky, ale tiež umožní usporiadanie kozmetických prípravkov a doplnkov. Na druhej strane konzoly v hale alebo v obývacej izbe dokonale dotvoria usporiadanie a dodajú interiéru elegantný a estetický výraz. Okrem toho môžu slúžiť na vystavenie efektných pamiatok, drobností alebo kvetov. Do ich zásuviek si však môžete odložiť predmety každodennej potreby, ktoré budeme pri odchode z domu potrebovať.

Toaletné a konzolové stolíky

Moderné interiérové ​​usporiadania si vyžadujú príslušnú dekoráciu a šmrnc. Stojí za to vyberať jednotlivé kusy nábytku a doplnkov v súlade s prijatým hlavným štýlom, vďaka ktorému udržíme estetickú konzistenciu a interiér sa stane príjemným pre domovníkov a hostí. V takýchto usporiadaniach sa moderné toaletné a konzolové stolíky veľmi dobre oplatia. Vyznačujú sa minimalistickým prístupom k dekoratívnosti, jednoduchými formami prvkov a farebnou konzistenciou. Zvyčajne sú jednofarebné a majú jednoduchý dizajn. Vďaka tomu dokonale zapadajú do moderných interiérových trendov a získavajú moderný, atraktívny nádych.

Klasické toaletné stolíky a konzoly

V sortimente nášho online obchodu nájdete aj klasické toaletné stolíky a konzoly, ktoré krásnym spôsobom obohatia vaše izby. Klasické toaletné a konzolové stolíky a majú špeciálny dekoratívny potenciál, ktorý sa oplatí využiť na zatraktívnenie jednotlivých usporiadaní a získanie elegantného a vkusného charakteru. Takéto toaletné stolíky a konzoly potešia okrem iného štylizovanou formou. Často sú spájané s francúzskym štýlom kráľa Ľudovíta a anglickým štýlom, pretože ich nohy majú špecifický tvar. Klasické toaletné a konzolové stolíky sú tiež často zdobené rôznymi ozdobnými prvkami. Môžu to byť rezbárske práce alebo ozdobné úchytky, ktoré potešia sofistikovaným, prepracovaným dizajnom.
 

Štýlové kozmetické toaletné stolíky v našej ponuke

Sme presvedčení, že v našej ponuke kozmetických toaliet si každý nájde niečo pre seba! 
  • Čakajú na vás toaletné stolíky so zrkadlom, kde si môžete pohodlne vykonať akýkoľvek kozmetický zákrok. 
  • Máme závesné toaletné stolíky - nábytok ideálny do malých spální.
  • Pre milovníkov moderny sme pripravili aj toaletné stolíky bez zrkadla v podobe praktickej konzoly. Niektoré z nich sme navyše vybavili malou doskou s priehradkami - aby ste si mohli ešte pohodlnejšie usporiadať všetky každodenné drobnosti!

Čo treba zvážiť pri výbere toaletného stolíka s osvetleným zrkadlom?

Toaletný stolík s osvetleným zrkadlom sa zvyčajne považuje za najfunkčnejší kus nábytku. Ako si vybrať ten najvhodnejší do vašej spálne?
Na začiatok skontrolujte, koľko miesta môžete vyčleniť na toaletný stolík so zrkadlom a osvetlením. Určite maximálnu a minimálnu šírku nábytku. Zvoľte ju tak, aby sa vám toaletný stolík zmestil do spálne, ale aby ste si zároveň zabezpečili pohodlie počas rannej a večernej kozmetickej rutiny.
Druhým dôležitým faktorom je typ zrkadla a množstvo potrebného svetla. V závislosti od vašich preferencií sa môžete rozhodnúť pre toaletný stolík s okrúhlym alebo štvorcovým zrkadlom. Rozhodnite sa tiež, koľko svetelných bodov je potrebných na pohodlné nanášanie make-upu. 

Kam umiestniť kozmetickú skrinku?

Ani tá najvhodnejšia kozmetická skrinka nebude plniť svoj účel, ak ju umiestnite na nesprávne miesto. Ak teda práve zariaďujete spálňu, je nevyhnutné venovať pozornosť niekoľkým dôležitým bodom.

Toaletný stolík  v izbe tínedžera

Kozmetický salón v izbe vášho tínedžera by mal stáť na takom mieste, aby doň prenikalo slnečné svetlo. To vašej dcére uľahčí prvé pokusy pri nanášaní make-upu a umožní jej dobre posúdiť výsledky.
V ideálnom prípade by mal byť toaletný stolík tínedžera umiestnený v priestore na sedenie, trochu ďalej od študijného stola. Kozmetika a šperky uložené na doske toaletného stolíka tak nebudú zbytočne rozptyľovať pozornosť.

Toaletné stolíky do spálne

Make-up toaletný stolík umiestnite do spálne tak, aby ste sa mohli pohodlne líčiť. Uistite sa, že za vami nie je žiadne okno (svetlo vám môže svietiť do očí a sťažovať prácu). Je tiež dobré, ak sa váš kozmetický stolík nenachádza hneď vedľa dverí - rozptyľovali by vás ľudia, ktorí vchádzajú a vychádzajú!

V našom obchode nájdete zrkadlové toaletné stolíky a pohodlné konzoly na odkladanie šperkov. Pozrite si ju a vyberte si nábytok na mieru!


/toaletne-stoliky-c-1089.html