Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 110 cm,

  • wysokość

    výška: 100 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 60 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie dosky

dub

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Doska

masiv

Ďalšie informácie
Spoznajte výnimočnú kvalitu a eleganciu masívneho dreva ako nábytkovej dosky. Masívne drevo sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou voči poškodeniu a poškriabaniu, čo znamená, že vaša nábytková pracovná doska zostane dlho úžasná. Okrem toho sa masív ľahko čistí - na obnovenie jeho lesku stačí jemné utretie. Jeho prirodzené vlastnosti, ako sú rozdiely v štruktúre a odtieňoch, dodajú vášmu nábytku jedinečný charakter a nezameniteľný šarm. Výberom nábytkovej dosky z masívneho dreva investujete do odolného a estetického riešenia, ktoré sa stane ústredným bodom vášho interiéru.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Barový Stolík METRO LITY dub/Čierny 110x60x100

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/barovy-stolik-metro-lity-dub-cierny-110x60x100--p-38310-1072-1072.html