Opis výrobku

Hľadáte ideálnu televíznu skrinku pre váš moderný obývačku? Spoznajte jednodverovú TV skrinku Moduzo loftovú s dvoma zásuvkami 160 cm - Dub sand grange/matera.

Skrinka je nielen funkčná, ale aj vizuálne atraktívna. Jej loftový štýl a kombinácia farieb Dub sand grange a Matera prinesú do vášho interiéru moderný a elegantný vzhľad.

Vyrobená z 16mm laminovanej dosky, s nožičkami z 15mm lakovanej preglejky a s kovovými, nakladanými závesmi, táto skrinka je rovnako robustná, ako aj štýlová. Guličkové výsuvy zásuviek zaručujú hladké a tiché otváranie.

S rozmery 161 x 53 x 40, jednodverová skrinka poskytuje dostatok miesta na umiestnenie televízora a ďalších multimediálnych zariadení. Dve zásuvky a jedno výklopné dvierko poskytujú dostatok úložného priestoru pre DVD, ovládače a ďalšie príslušenstvo.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štýlový dizajn → Je dokonalou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderný a funkčný kus nábytku. Jej štýlový dizajn a kvalitné materiály dodajú vašej obývačke eleganciu a pohodlie.
  • Praktické rozmery → S rozmery 161 x 53 x 40, TV skrinka ponúka dostatok miesta pre vaše multimediálne zariadenia a zároveň sa ľahko zmestí do akéhokoľvek priestoru.
  • Odolné materiály → Vyrobená z laminovanej dosky 16 mm a lakovanej preglejky 15 mm, TV skrinka je odolná a dlhodobá. ABS hrany a kovové závesy zaručujú jej stabilitu a dlhú životnosť.
  • Funkčné vlastnosti → S jedným výklopným dvierkom a dvoma zásuvkami, TV skrinka ponúka dostatok úložného priestoru pre vaše DVD, ovládače a ďalšie príslušenstvo. Tradičný systém otvárania zaručuje jednoduché a pohodlné používanie.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 161 cm,

  • Výška: 53 cm,

  • Hĺbka: 40 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie prednej časti

matera

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

nožičky

lakovaná preglejka 15 mm

Nožičky

kĺznice z umelej hmoty

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Hlavová opierka

nábytková doska 16 mm

Prevedenie

Výsuvy zásuviek

guličkové, plný výsuv

Hrany

ABS

Systém otvárania

tradičný

Systém otvárania

WU - otváranie podobraním

Pánty

kovové, nakladané

Výbava

Počet výklopných dvierok

1

Počet zásuviek

2

Ďalšie vlastnosti

Vyžaduje sa upevnenie na stenu

Nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Hodnotenie zákazníkov

/jednodverova-tv-skrinka-moduzo-loftowa-s-dvoma-zasuvkami-160-cm---dub-sand-grange-matera-p-157362-1061-1061.html