Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 51 cm,

  • wysokość

    výška: 87 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 40 cm,

  • Výška sedáku: 45-55 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Druh

Bluvel 14

Farba

sivá

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Typ nožičky

na kolieskach

Ďalšie informácie
Spoznajte novú definíciu pohodlia a funkčnosti s nábytkom na kolieskách. Tento inovatívny nábytok vám poskytne bezkonkurenčnú mobilitu a ľahkú manipuláciu, vďaka čomu si môžete priestor voľne usporiadať podľa svojich potrieb. Nemusíte sa obávať náročného presúvania ťažkého nábytku - vďaka kolieskam ho môžete bez námahy premiestniť. Okrem toho sa nábytok na kolieskach výborne hodí do mnohých miestností - obývačky, kancelárie alebo detskej izby. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí ocenia flexibilitu a možnosť zmeny zariadenia.

Ďalšie vlastnosti

Opierky rúk

áno

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Kancelárska Stolička Q-022 VELVET šedý BLUVEL14

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie

Podobné výrobky

/kancelarska-stolicka-q-022-velvet-sedy-bluvel14--p-39471-1377-1377.html