Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 108 cm,

  • wysokość

    výška: 80 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 55 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Korpus

látka

Ďalšie informácie
Zažite jedinečnú estetiku a funkčnosť s korpusom nábytku vyrobeným z látky. Náš nábytok vyniká nielen krásnym vzhľadom, ale aj praktickými výhodami. Látka poskytuje príjemný dotyk a pohodlie, čím vytvára útulný a štýlový interiér. Jej pružnosť a odolnosť zaručujú dlhodobé používanie bez straty šarmu. Okrem toho sa látka ľahko čistí, čo uľahčuje jej údržbu a zabezpečuje, že nábytok bude vždy vyzerať skvele.

predná časť

látka

Ďalšie informácie
Objavte výnimočnú estetiku a funkčnosť výberom prednej časti nábytku v látke. Je to ideálne riešenie, ktoré dodá vášmu interiéru charakter a štýl. Látka ako materiál nábytkových predných častí má mnoho výhod. V prvom rade dodá vášmu nábytku jedinečný vzhľad, dodá mu teplo a útulnosť. Možnosť výberu z rôznych vzorov, textúr a farieb vám dáva úplnú slobodu prispôsobiť nábytok vášmu vkusu a životnému štýlu. predná časť nábytku v látke sa tiež ľahko čistí vďaka možnosti použitia materiálov odolných voči škvrnám a ľahko čistiteľných. Okrem toho látka pohlcuje zvuk, čo pomáha zlepšiť akustiku miestnosti a vytvára príjemnejšiu atmosféru.

Prevedenie

Systém otvárania zásuviek

push to open

Výbava

Počet zásuviek

3

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Komoda čalúnená so zásuvkami Soft Loft

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/komoda-calunena-so-zasuvkami-soft-loft-p-50196-1012-1012.html