Opis výrobku

Rozkladacia pohovka Ana

 
Rozkladacia pohovka Ana je kus nábytku, ktorý sa hodí takmer do každého interiéru. Prezentovaný produkt je vybavený úložným priestorom na posteľnú bieliezeň. Pohovka má veľmi pohodlný systém rozkladania, čo dodáva návrhu funkčnosť. Vďaka svojej forme si nájde svoje miesto nielen v obývačke, ale aj v izbe pre tínedžerov.
 
Možnosti výberu farebného prevedenia produktu znamená, že nábytok možno prispôsobiť individuálnym potrebám a vkusu zákazníkov. Spríjemnite si vaše bývanie tak, aby strávené chvíle v ňom boli príjemné.
 

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • vysoko kvalitné spracovanie
  • pohodlný sedák
  • možnosť spania po rozložení pohovky
  • priestranný úložný priestor
  • možnosť výberu farebného prevedenia poťahovej látky
  • v cene sú zahrnuté dva vankúše
    

            pevná konštrukcia                       kvalitné spracovanie                         pohodlný sedák

Prevedenie:

  • výplň sedáka - bonelové pružiny + polyuretánová pena T35. Viac podrobností o výplniach v čalúnenom nábytku nájdete na našom blogu,
  • možnosť zostavenia pohovky, vďaka výberu poťahových látok v možnostiach. Upozorňujeme, že v závislosti od druhu materiálu sa účtujú príplatky,
  • výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch prezentovaného kusu nábytku ± 2-3 cm.

 
Pohovku jednoducho premeníte na pohodlnú spaciu plochu. Spôsob rozloženia je prezentovaný v nasledujúcom videu.
 

 


 


 

 

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 195 cm,

  • wysokość

    výška: 90 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 90 cm,

  • Spacia plocha: 195 x 120 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Prevedenie

Opierka

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Bonellové pružiny sú dokonalým riešením, ktoré vám poskytne bezkonkurenčné pohodlie. Tieto jedinečne tvarované pružiny sa dokážu presne prispôsobiť vášmu telu a poskytujú optimálnu oporu chrbta a pohodlie. Vďaka svojej pružnosti Bonellove pružiny reagujú na vaše pohyby, prispôsobujú sa vašej polohe a poskytujú dokonalú oporu v každej situácii. Ich jedinečná štruktúra zároveň zabezpečuje dobré vetranie. Okrem toho sú Bonellove pružiny trvanlivé a odolné voči deformácii, čo znamená, že vám nábytok bude slúžiť dlhé roky.

Sedadlo

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Pružiny Bonell predstavujú inovatívne riešenie, ktoré zabezpečuje odolnosť výplní sedadiel čalúneného nábytku. Každá pružina je samostatne zabalená a spojená so svojimi susediacimi pružinami, čo vytvára výnimočne stabilnú štruktúru. Výsledkom je, že sedadlo poskytuje optimálnu oporu pre telo, eliminuje pocit tvrdosti a zabezpečuje rovnomerné rozloženie hmotnosti. Pružiny Bonell sa vyznačujú vysokou pružnosťou, ktorá sa premieta do pohodlia. Reagujú na tlak, prispôsobujú sa tvaru tela a poskytujú optimálnu oporu pre každý kontaktný bod. Navyše sú bonellové pružiny mimoriadne trvanlivé a odolné voči deformácii. Ich pevná konštrukcia zabezpečuje, že sedadlo si dlhodobo zachováva svoj pôvodný tvar bez ohľadu na intenzitu používania.

Sedadlo

Polyuretánová pena T35

Ďalšie informácie
Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T35, investujete nielen do pohodlia, ale aj do odolnosti a kvality. Táto vysokokvalitná polyuretánová pena T35 má optimálnu úroveň mäkkosti a pružnosti. Poskytuje bezkonkurenčný komfort sedenia, prispôsobuje sa vášmu telu a ponúka vynikajúcu oporu chrbta a svalov. Vďaka svojej odolnosti si Polyuretánová pena T35 zachováva svoj tvar a pružnosť aj pri intenzívnom používaní, čím zaručuje dlhotrvajúci komfort. Nemení sa ani nedeformuje, čo znamená, že si budete môcť užívať pohodlie po mnoho rokov.

Opierka

Polyuretánová pena T35

Ďalšie informácie
Polyuretánová pena T35 je dokonalým riešením pre tých, ktorí si cenia komfort a pohodlie. Vyznačuje sa optimálnou úrovňou tvrdosti, ktorá poskytuje ideálnu oporu chrbta a tela. Vďaka svojim pružným vlastnostiam poskytuje čalúnený nábytok s výplňou z peny T35 bezkonkurenčnú mäkkosť a pohodlie pri relaxácii. Táto pena sa vyznačuje aj vynikajúcou odolnosťou a nedeformuje sa ani nedeformuje, čo zaručuje dlhodobú spokojnosť s nábytkom. Okrem toho je Polyuretánová pena T35 hygienická a odolná voči zmenám teplôt, čo sa prejavuje v dlhotrvajúcej sviežosti a pohodlí. Keď si vyberiete čalúnený nábytok s penovou výplňou T35, investujete do kvality, odolnosti a bezkonkurenčného pohodlia.

nožičky

umelá hmota

Ďalšie informácie
Objavte revolučné riešenie pre svoj interiér - nábytok s plastovými nohami. Naše nohy poskytujú nielen estetický vzhľad, ale aj mnoho výhod. Po prvé, ich ľahká konštrukcia uľahčuje premiestňovanie nábytku, čo je užitočné najmä pri upratovaní alebo prestavovaní. Po druhé, umelá hmota je odolná voči vlhkosti a škvrnám, vďaka čomu sa nohy ľahko čistia. Nemusíte sa obávať ani o trvanlivosť - naše nohy sú pevné, stabilné a odolné voči poškodeniu.

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Rozkladanie

áno

systém Klik-Klak

úložný priestor

Rozmery

172/77/18 cm

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

Rozmer malého vankúša

42/32/14 cm

Montáž

Nevyžaduje sa

plne zmontovaný nábytok

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Pohovka do spania Ana

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/pohovka-do-spania-ana---p-20810-1634-1634.html