Varianty k dispozícii zo skladu:

Opis výrobku

 

Krátka polica Magnus 01

Polica z kolekcie Magnus je ideálnym príkladom závesného nábytku, ktorý vzhľadom na svoju formu nezaberá miesto iným častiam z tejto kolekcie. Je na ňu možné položiť aj dekoratívne predmety s väčšou hmotnosťou alebo rodinné pamiatky.

Polica je vyrobená z laminovanej dosky a vďaka tomu sa nemusíme obávať o jej odolnosť. Je zaručená odolnosť proti poškriabaniu aj proti pôsobeniu slnečných lúčov. V kombinácii s ďalšími výrobkami tejto kolekcie vytvorí celok, ktorý vzbudí pozornosť aj u tých najnáročnejších zákazníkov.

 

 

 

Kolekcia Magnus kombinácia robustného nábytku so zaoblenými prednými časťami, vďaka ktorým je možné štýlovo zariadiť obývaciu izbu. Výrobca ponúka veľké množstvo korpusov, s ktorými bude možné bez problému vybaviť náš interiér. Atraktívne tvary aj dve moderné verzie farebného prevedenia tohto nábytku dajú izbe reprezentatívny nádych. U jednotlivých súčastí systému inštalácia LED osvetlenia, navodí príjemnú domácu atmosféru.

Rozmery nábytku sú uvedené na obrázku nižšie:

 

 

Vlastnosti produktu:

     - moderný design
     - nábytok vyrobený z laminovanej dosky
     - vitrína vybavená sklenenými poličkami
     - štruktúra dreva na povrchu dosiek
     - elegantné úchyty
     - možnosť inštalácie LED osvetlenia

     - záruka 2 roky

 

 

Na výber farebné prevedenia:

 

  •  Dub Sonoma svetlý laminát/biely lesklý (membrána)

  


  • Sand grey laminát/sand grey lesklý (membrána) - dub Sonoma tmavý

  


  

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 120 cm,

  • wysokość

    výška: 25 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 24 cm,

  • Montáž: Samostatná

Hodnotenie zákazníkov


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/polica-krotka-magnus-01---korpus-dub-tmava-sonoma--pracovna-doska-sand-grey-lesk---vypredaj---skladom-p-47940-1064-1064-opt--conf-46809.html