Opis výrobku

Pohovka Walker

Pohovka Walker je mimoriadne atraktívny a elegantný nábytok, vyrobený na drevenom ráme, ktorý výrazne predlžuje jeho životnosť. Krásne, drevené zdobenie navyše odlišuje tento kus nábytku.
 
Nábytok sa hodí do každej domácnosti. Zdôrazňuje jej dekoratívne a estetické vlastnosti, ktoré chceme prezentovať. Je veľmi pohodlná a preto je tak populárna u našich zákazníkov.
 
Trvalú konštrukciu a jedinečný vzhľad model získava vďaka bočným stranám s ozdobnými drevenými prvkami. Walker je veľmi praktická pohovka a preto sa hodí do interiéru v každom štýle.

Charakteristické vlastnosti:

  • klasické prevedenie
  • výber materiálov
  • ľahko sa rozkladá do pozície spania
  • spacia plocha s rozmermi 114 x 185 cm
  • úložný priestor
  • pevná konštrukcia
  • zadná časť pohovky je v štandardnej verzii vyrobená z náhradnej textílie

 

   

          elegantné prevedenie                        štýlové zdobenie                         možnosť rozkladania

 

Spracovanie:

  • je možné zostaviť sedačku podľa vlastného vkusu vďaka možnosti výberu poťahovej látky (možnosť je k dispozícii v konfigurátore "vyberte si farebné prevedenie"). Upozorňujeme, že v závislosti od typu tkaniny, ktorú si vyberiete, môžu sa vyskytnúť príplatky. 
  • rozmery je možné zmeniť len po konzultácii s naším predajcom,
  • celé sedadlo bolo vyrobené na základe kvalitných bonelových pružín + polyuretánová pena T35, čo zaručujé vysoké pohodlie počas používania; viac o výplniach čalúneného nábytku si môžete prečítať TU 
  • Ak by ste si s výberom vhodného produktu neboli istí alebo mali akúkoľvek inú otázku, nás neváhajte kontaktovať, určite Vám ochotne poradí náš skúsený personál.

Walker môže byť potiahnutý akýmkoľvek materiálom z našej bohatej ponuky, stačí si len vybrať. Doporučujeme využiť našu službu poslania bezplatných vzoriek materiálov - uvidíš a dotkneš sa tak materiálu, z ktorého bude Tvoje kreslo a nebudeš mať žiadne pochybnosti. Túto možnosť nájdete pod hlavnou fotkou. Vedľa hl. fotky zas nájdete už výber materiálu pred objednávkou.

  • Štandardný model neobsahuje dekoratívny drevený prvok v hornej časti bočných strán, viditeľný na hlavných fotografiách produktu. Je možné si ho pridať za príplatok. 
 
     

bočná strana bez drevených dekorácií      bočná strana s drevenou dekoráciou

Na výber prevedenie predného pása v dvoch variantoch:

  
 
                 nariasený                                           hladký
 

Pozrite sa video predstavujúce ľahko-čistiace materiály!

 

 
Ďalšie produkty:


Ďalšie kategórie  

Pohovky Gauče - Detské pohovky - Rohové sedacie súpravy - Kreslá - Taburety - Sedacie súpravy

 

Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 230 cm,

  • wysokość

    výška: 86 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 90 cm,

  • Spacia plocha: 185 x 114 cm,

Viac parametrov

Poťahová látka

Farebné prevedenie

možnosť voľby

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie drevených prvkov

voliteľné

Prevedenie

nožičky

masiv

Ďalšie informácie
Presvedčte sa o výnimočnej kvalite a šarme nábytku s nohami z masívneho dreva. Táto masívna konštrukcia dodá vášmu interiéru eleganciu a odolnosť. Masívne drevo je symbolom remeselnej zručnosti a prírodnej krásy, ktorá obohatí každú miestnosť. Pocítite pevnosť a stabilitu, ktorá zaručuje dlhodobé používanie a odolnosť pri každodennom používaní. Drevo navyše dodáva nábytku jedinečný charakter a teplo, čím vytvára vo vašom domove príjemnú atmosféru. Výberom nábytku s nohami z masívneho dreva investujete do trvalej krásy a výnimočného štýlu.

Konštrukcia

drevo

Konštrukcia

drevotrieska

Sedadlo

Polyuretánová pena T35

Ďalšie informácie
Keď si vyberiete nábytok do obývačky so sedadlom z polyuretánovej peny T35, investujete nielen do pohodlia, ale aj do odolnosti a kvality. Táto vysokokvalitná polyuretánová pena T35 má optimálnu úroveň mäkkosti a pružnosti. Poskytuje bezkonkurenčný komfort sedenia, prispôsobuje sa vášmu telu a ponúka vynikajúcu oporu chrbta a svalov. Vďaka svojej odolnosti si Polyuretánová pena T35 zachováva svoj tvar a pružnosť aj pri intenzívnom používaní, čím zaručuje dlhotrvajúci komfort. Nemení sa ani nedeformuje, čo znamená, že si budete môcť užívať pohodlie po mnoho rokov.

Sedadlo

čalúnnické popruhy

Ďalšie informácie
Čalúnnické pásy sú pásy z elastického materiálu, ktoré sú strategicky umiestnené v čalúnení sedadla. Ich hlavnou výhodou je, že poskytujú primerané napätie a pružnosť, čo sa prejavuje v trvalej podpore tela. Zabezpečujú rovnomerné rozloženie hmotnosti používateľa na celú plochu sedadla, čím sa eliminuje tlak na jednotlivé body. Popruhy čalúnenia prispievajú aj k odolnosti sedadla. Vďaka nim si nábytok zachováva svoju pôvodnú podobu dlhé roky. Čalúnnické pásy zabraňujú deformácii, poskytujú dlhodobú oporu a pohodlie.

Sedadlo

Bonellove pružiny

Ďalšie informácie
Pružiny Bonell predstavujú inovatívne riešenie, ktoré zabezpečuje odolnosť výplní sedadiel čalúneného nábytku. Každá pružina je samostatne zabalená a spojená so svojimi susediacimi pružinami, čo vytvára výnimočne stabilnú štruktúru. Výsledkom je, že sedadlo poskytuje optimálnu oporu pre telo, eliminuje pocit tvrdosti a zabezpečuje rovnomerné rozloženie hmotnosti. Pružiny Bonell sa vyznačujú vysokou pružnosťou, ktorá sa premieta do pohodlia. Reagujú na tlak, prispôsobujú sa tvaru tela a poskytujú optimálnu oporu pre každý kontaktný bod. Navyše sú bonellové pružiny mimoriadne trvanlivé a odolné voči deformácii. Ich pevná konštrukcia zabezpečuje, že sedadlo si dlhodobo zachováva svoj pôvodný tvar bez ohľadu na intenzitu používania.

Prevedenie

Drevené vložky

Rozkladanie

áno

systém Klik-Klak

úložný priestor

Rozmery

174/17/70 cm

Áno

skriňa

Ďalšie vlastnosti

K dispozícii sú aj produkty z rovnakej kolekcie

áno

Samostatne stojaci nábytok

nie

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

Doplňujúce informácie

výrobca pripúšťa mierne rozdiely v rozmeroch nábytku ± 2-3 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Rozkladacia pohovka Walker

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/rozkladacia-pohovka-walker--p-271-1634-1634.html