Opis výrobku

Hľadáte ideálnu skrinku pre váš moderný domov? Predstavujeme vám skrinku na topánky Caro 15 - svetlý dub sonoma - 60 cm.

Svetlý dub sonoma pridáva eleganciu a štýl do akejkoľvek miestnosti. Táto skrinka na topánky je nielen krásna na pohľad, ale aj praktická vďaka rozmerom 60 x 126 x 34 cm, ktoré sú ideálne pre úsporu priestoru.

Vyrobená z kvalitnej laminovanej dosky s ABS hranou a doskou HDF na zadnej strane, je táto skrinka odolná a dlhotrvajúca. Je vybavená troma poličkami a troma výklopnými dvierkami, čo poskytuje dostatok miesta pre vaše topánky. Navyše, skrinka obsahuje aj jednu zásuvku pre ďalšie úložné potreby.

Funkčnosť tejto skrinky na topánky je zvýraznená jej praktickým a efektívnym dizajnom. Umožňuje vám udržiavať poriadok a zároveň pridáva estetickú hodnotu do vášho interiéru. Kúpte si skrinku na topánky Caro 15 - svetlý dub sonoma - 60 cm a užívajte si jej výhody.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Štýlový dizajn → Skrinka na topánky Caro 15 v svetlom dube sonoma pridá do vášho interiéru moderný a elegantný vzhľad. Jej jednoduché línie a prirodzené farby sa hodia do každého priestoru.
  • Praktické rozmery → S rozmermi 60 x 126 x 34 cm je táto skrinka ideálna pre úsporu miesta. Ponúka dostatok miesta na uskladnenie obuvi a zároveň nezaberie veľa priestoru.
  • Kvalitné materiály → Korpus skrinky je vyrobený z laminovanej dosky a hrany sú zabezpečené ABS. Zadná časť je z dosky HDF. Tieto materiály sú odolné a dlhodobo vydržia.
  • Funkčnosť → Skrinka má 3 výklopné dvierka, 3 poličky a 1 zásuvku, čo umožňuje uskladniť rôzne typy obuvi a ďalšie drobnosti. Zabezpečí tak poriadok a ľahký prístup k obuvi.

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 60 cm,

  • Výška: 126 cm,

  • Hĺbka: 34 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

svetlá sonoma

Farebné prevedenie prednej časti

svetlá sonoma

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska - jedinečné riešenie pre váš nábytok! Predstavte si odolnosť, štýl a jednoduchú starostlivosť v jednom. Laminovaná doska je materiál, ktorý nielen dodáva eleganciu, ale poskytuje aj výnimočnú odolnosť. Jej ochranná vrstva chráni pred poškriabaním, škvrnami a poškodením, vďaka čomu udrží váš nábytok vo výbornom stave dlhé roky. A nielen to! Laminátová doska sa ľahko čistí - na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička. Dostupnosť rôznych vzorov, farieb a textúr vám navyše umožní prispôsobiť nábytok vášmu štýlu a interiéru.

Front

laminovaná doska

Ďalšie informácie
Laminovaná doska je univerzálna surovina, ktorá dodáva nábytku jedinečný vzhľad a odolnosť. Pomocou technológie laminovania táto jedinečná doska spája estetiku a funkčnosť. Jej hladký povrch sa ľahko udržiava a je odolný voči poškriabaniu a škvrnám. To znamená, že vaša predná časť nábytku bude vyzerať skvele dlhé roky. Laminátová doska ponúka aj širokú škálu vzorov, farieb a textúr, čo vám umožní prispôsobiť nábytok vášmu individuálnemu štýlu.

Prevedenie

Hrany

ABS

zadná časť

doska HDF

Výbava

Počet zásuviek

1

Počet poličiek

3

Počet výklopných dvierok

3

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

44 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

172 cm x 15 cm x 41 cm

Hodnotenie zákazníkov

/skrinka-na-topanky-caro-15---svetly-dub-sonoma---60-cm-p-153616-1064-1064.html