Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 200 cm,

  • wysokość

    výška: 76 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 100 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farba prac. dosky

transparentná

Farebné prevedenie nožičiek

medené

Prevedenie

Doska

sklo

Ďalšie informácie
Spoznajte jedinečnú eleganciu a funkčnosť skla ako nábytkovej dosky. Sklenená doska je synonymom štýlu a modernosti. Jej hladký, lesklý povrch dodáva interiéru jedinečný charakter. To však nie je všetko. Sklo je aj mimoriadne praktické. Nielenže sa ľahko čistí, ale je aj odolné voči škvrnám, poškriabaniu a vlhkosti. Vďaka svojej odolnosti a pevnosti si sklenená pracovná doska zachová svoju krásu po mnoho rokov. Okrem toho je sklo univerzálne a hodí sa k rôznym štýlom a farbám interiéru, čo vám dáva voľnosť pri jeho usporiadaní.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

stôl Aston 200x100 Transparentný/meďiany

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/stol-aston-200x100-transparentny-mediany--p-32155-1073-1073.html