Rozmery a parametre

Rozmery

  • szerokość

    šírka: 64 cm,

  • wysokość

    výška: 89 cm,

  • głębokość

    hĺbka: 64 cm,

  • Výška sedáku: 48 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

prírodný

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Prevedenie

Konštrukcia

ratan

Ďalšie informácie
Ratan je prírodný materiál s výnimočnou odolnosťou a nádherným prírodným vzhľadom. Pri použití na nábytok vytvára jedinečnú atmosféru relaxu a elegancie. Keď si vyberiete ratanový nábytok na oddych, získate výrobok, ktorý je odolný, ľahký a ľahko sa udržiava. Ratan je odolný voči poveternostným vplyvom, takže je ideálny na použitie v interiéri aj exteriéri. Ratanový nábytok je tiež veľmi pohodlný vďaka svojej pružnosti a odolnosti, pretože sa prispôsobí vášmu telu. Okrem toho je ratan ekologickou voľbou, pretože ide o obnoviteľnú surovinu pochádzajúcu z trstiny, ktorá sa rýchlo regeneruje. Výberom ratanu si vyberáte trvanlivosť, estetiku a ekológiu.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

nožičky

práškovo maľované

Ďalšie informácie
Overte si spoľahlivosť a odolnosť nábytku s práškovo lakovanými nohami. Náš nábytok poskytuje nielen estetický vzhľad, ale aj robustnú konštrukciu. Práškové lakovanie je proces, pri ktorom sa na kovové nohy nanáša tenká a odolná vrstva prášku, aby sa zabránilo korózii a poškodeniu. Vďaka tomu je nábytok odolný proti poškriabaniu, ľahko sa čistí a zachováva si svoj moderný vzhľad po dlhé roky. Okrem toho prášková farba poskytuje ochranu proti poveternostným vplyvom, takže nábytok je skvelý na použitie v interiéri aj exteriéri.

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

8 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

89 cm x 50 cm x 63 cm

Hodnotenie zákazníkov

Recenzie zákazníkov na daný produkt

Stolička K336 rattan - prírodné

0,00

star star star star star

0 recenzií


Overujeme, ktoré recenzie sú od zákazníkov, ktorí si daný produkt kúpili. Po overení sa zobrazia pozitívne aj negatívne recenzie
/stolicka-k336-rattan---prirodne-p-30796-1016-1016.html