Opis výrobku

Hľadáte ideálny stolík do vašej modernej obývačky? Spoznajte produkt Agis 07 - 100x60 cm - dub castello / čierna.

Stolík Agis 07 je výrazným doplnkom každej obývačky. Jeho farebné prevedenie v odtieňoch dub castello a čiernej dodá vašej obývačke eleganciu a moderný vzhľad. Tento nábytok je nielen krásny, ale aj praktický.

Stolík je vyrobený z laminovanej dosky o hrúbke 16 mm, ktorá je odolná voči poškodeniu a ľahko sa udržiava. Kovové nožičky zaručujú stabilitu a dlhú životnosť. Na stolíku nájdete dve otvorené poličky a jednu zásuvku, ktoré poskytujú dostatok miesta na uloženie rôznych predmetov.

Praktickosť tohto stolíka je podčiarknutá jeho rozmermi 100 x 48 x 60 cm, ktoré umožňujú jeho umiestnenie v rôznych priestoroch. Či už potrebujete miesto na odkladanie časopisov, ovládačov alebo šálky s kávou, tento stolík je ideálnym riešením.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Robustný dizajn → Stolík Agis 07 sa vyznačuje robustným dizajnom, ktorý pridáva na jeho odolnosti a zaručuje dlhú životnosť. Prevedenie dub castello dodáva interiéru teplý a prírodný vzhľad.
  • Kovové nožičky → Kovové nožičky v čiernej farbe zaručujú stabilitu stolíka a pridávajú mu moderný vzhľad. Sú odolné voči poškriabaniu a ľahko sa udržiavajú.
  • Funkčná a estetická hodnota → Stolík je vybavený dvoma otvorenými policami a jednou zásuvkou, čo umožňuje efektívne usporiadanie predmetov, zatiaľ čo čierna doska dodáva eleganciu a štýl vašej obývačke.
  • Kompaktné rozmery → S rozmermi 100 x 48 x 60 cm je tento stolík ideálny pre menšie aj väčšie priestory. Jeho kompaktný dizajn vám umožní využiť priestor na maximum bez toho, aby ste museli obetovať štýl alebo funkčnosť.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 100 cm,

  • Výška: 48 cm,

  • Hĺbka: 60 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie nožičiek

čierna

Farebné prevedenie dosky

čierna

Farebné prevedenie prednej časti

dub castello

Farebné prevedenie korpusu

dub castello

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je vynikajúcou surovinou na výrobu nábytku, ktorá ponúka mnoho výhod. Je trvanlivá a odolná proti poškriabaniu, čo zaručuje dlhodobú kvalitu a estetický vzhľad nábytku. Vďaka jeho odolnosti je nábytok robustný a vydrží každodenné používanie mnoho rokov. Okrem toho sa laminovaná doska ľahko udržiava - stačí ju utrieť vlhkou handričkou, aby sa zachoval jej krásny vzhľad. Okrem toho laminátová doska ponúka širokú škálu vzorov a farieb, vďaka čomu môžete nábytok prispôsobiť vlastnému štýlu a interiéru. Vďaka rôznym dekorom môžete vytvoriť moderné aj klasické dizajny nábytku. Je to tiež surovina, s ktorou sa ľahko pracuje, čo vám dáva možnosť prispôsobiť si nábytok na mieru.

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Doska

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je spoľahlivým riešením pre nábytkové dosky. Jej robustná konštrukcia zaručuje trvanlivosť a odolnosť voči poškodeniu, takže je ideálna na každodenné použitie. Vďaka laminovanej povrchovej úprave sa pracovná doska ľahko čistí a nevyžaduje si žiadnu špeciálnu údržbu. Okrem toho 16 mm laminovaná doska ponúka široký výber farieb a vzorov, vďaka čomu môžete pracovnú dosku prispôsobiť akémukoľvek interiéru. Je tiež odolná voči oderu a nečistotám, vďaka čomu ju ľahko udržíte v bezchybnom stave.

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Prevedenie

Hrany

ABS

Rúčka

umelá hmota

Výbava

Počet zásuviek

1

počet priehĺbní

2

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

23,5 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

66 cm x 8 cm x 110 cm

Hodnotenie zákazníkov

/konferencny-stolik-agis-07---dub-castello---cierna---100x60-cm-p-147522-1072-1072.html