Opis výrobku

Hľadáte ideálnu komodu do vašej modernej obývačky? Spoznajte produkt Komoda Interi 150 cm - antracitová.

Táto komoda je skutočným skvostom vďaka svojmu elegantnému a modernému antracitovému prevedeniu. Jej jedinečný dizajn a farba korpusu dodajú vašej obývačke štýlový a výrazný vzhľad, ktorý očarí každého návštevníka.

Komoda Interi je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, ktorá zaručuje jej dlhú životnosť a odolnosť. Kovové nožičky pridávajú na stabilite a robustnosti, zatiaľ čo ABS hrany a zapustené/dvojité závesy svedčia o precíznom spracovaní a pozornosti k detailom. S rozmermi 153.1 x 81.4 x 39.5 cm ponúka dostatok úložného priestoru.

Praktickosť tejto komody je podčiarknutá troma dvierkami a troma poličkami, ktoré umožňujú efektívne usporiadanie vecí. Bez ohľadu na to, či potrebujete miesto na knihy, časopisy alebo dekorácie, táto komoda vám ponúka flexibilné riešenia pre vaše potreby.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Veľké rozmery → Komoda Interi 150 cm v antracitovej farbe ponúka veľa úložného priestoru. S rozmermi 153.1 x 81.4 x 39.5 cm sa jednoducho zmestí do vašej modernej obývačky a poskytne vám dostatok miesta na uloženie všetkých vašich nevyhnutností.
  • Drevotrieskový korpus a predná časť → Drevotrieskový materiál je odolný a dlhodobý, čo zaručuje, že táto komoda bude slúžiť roky. Antracitová farba dodáva eleganciu a moderný vzhľad.
  • Kovové nožičky → Kovové nožičky nie len dodávajú komode stabilitu, ale tiež pridávajú štýlový kontrast k antracitovému korpusu. Sú pevné a odolné, takže môžete byť istí, že vaša komoda bude stáť pevne na mieste.
  • Tri dvierka a tri poličky → Ponúkajú veľa miesta na uloženie. Zapustené / dvojité závesy sú praktické a estetické, čo zvyšuje funkčnosť a atraktivitu komody.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 153.1 cm,

  • Výška: 81.4 cm,

  • Hĺbka: 39.5 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

antracit

Farebné prevedenie rukovätí

zlatá

Prevedenie

nožičky

kovové

Ďalšie informácie
Pozrite si spoľahlivosť a moderný dizajn nábytku s kovovými nohami. Tieto pevné a štýlové nohy dodajú vášmu interiéru jedinečný nádych. Poskytujú stabilitu a odolnosť, takže sa z nábytku môžete tešiť dlhé roky. Kovové nohy sa tiež ľahko čistia a udržiavajú hygienu okolo nábytku - stačí ich utrieť vlhkou handričkou. Okrem toho sa ich minimalistický dizajn dokonale kombinuje s rôznymi štýlmi interiéru, od moderného až po industriálny.

Korpus

drevotrieska

predná časť

drevotrieska

Prevedenie

Hrany

ABS

Pánty

zapustené / dvojité

Výbava

Počet dvierok

3

Počet poličiek

3

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Hodnotenie zákazníkov

/komoda-interi-150-cm---antracitova-p-156305-1012-1012.html