Opis výrobku

Hľadáte ideálny TV stolík pre vašu modernú obývačku? Predstavujeme produkt TV stolík Sonata 130 cm - gaštan.

TV stolík Sonata je skutočným klenotom v každom interiéri, ktorý očarí svojím gaštanovým prevedením. Jeho dizajn je jednoduchý, ale elegantný, čo podčiarkuje jeho univerzálnosť a schopnosť zapadnúť do rôznych štýlov interiéru.

TV stolík Sonata je vyrobený z laminovanej dosky, ktorá je známa svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. Kovové rúčky a guľôčkové výsuvy zásuviek zaručujú plynulé a tiché otváranie. Rozmery 130 x 54 x 54,5 cm sú ideálne pre väčšinu televízorov a poskytujú dostatok miesta na ďalšie zariadenia.

Okrem toho, TV stolík Sonata ponúka praktické riešenie pre usporiadanie vašich multimediálnych zariadení. S dvoma zásuvkami a jednou otvorenou poličkou, budete mať vždy po ruke všetko, čo potrebujete.

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Praktické rozmery 130 x 54 x 54,5 cm → Perfektne sa zmestí do každého obývačkového priestoru a poskytne dostatok miesta pre vaše multimediálne zariadenia.
  • Odolné laminované dosky → Zaručujú dlhú životnosť a odolnosť voči poškriabaniu, takže váš TV stolík Sonata zostane dlho ako nový.
  • 2 zásuvky a 1 otvorená polica → Poskytujú skvelý úložný priestor pre všetky vaše DVD, diaľkové ovládače a ďalšie príslušenstvo, zatiaľ čo otvorená polica je ideálna pre set-top boxy a herné konzoly.
  • Elegantné gaštanové prevedenie → Prináša teplý a útulný vzhľad do vášho obývacieho priestoru, ktorý sa ľahko kombinuje s ostatným nábytkom.

Súbory na stiahnutie:

Rozmery a parametre

Rozmery

  • Šírka: 130 cm,

  • Výška: 54 cm,

  • Hĺbka: 54,5 cm,

Viac parametrov

Farebné prevedenie

Farebné prevedenie korpusu

gaštan

Farebné prevedenie prednej časti

gaštan

Prevedenie

Korpus

laminovaná doska 22 mm

Lišta

MDF 21.5 mm

predná časť

laminovaná doska 16 mm

Ďalšie informácie
Laminovaná doska s hrúbkou 16 mm je ideálnou surovinou na výrobu nábytkových čiel. Jej viacvrstvová konštrukcia poskytuje pevnosť a odolnosť potrebnú na každodenné používanie. Laminát, ktorý dosku pokrýva, je odolný voči poškriabaniu, nárazom a škvrnám, čo znamená, že nábytkové čelá budú dlho vyzerať skvele. Vďaka širokej škále vzorov a farieb laminátu ponúkajú nábytkové čelá zo 16 mm laminovanej dosky nielen pevnú konštrukciu, ale aj estetický vzhľad. Ďalšou výhodou laminátovej dosky je jednoduché čistenie a starostlivosť. Na odstránenie akýchkoľvek nečistôt stačí vlhká handrička, takže čelá vášho nábytku budú vždy vyzerať sviežo a čisto.

Prevedenie

Výsuvy zásuviek

guľôčkové klzáky

Rúčka

kov

Výbava

počet priehĺbní

1

Počet zásuviek

2

Montáž

samostatná - vyžaduje sa

nábytok v balení

Ďalšie informácie
Nábytok dodávaný v baleniach vrátane návodu na montáž.

Doplňujúce informácie

dvojročná záruka

Balenie výrobku

Balenie číslo 1

Hmotnosť:

26 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

87 cm x 5 cm x 36 cm

Balenie číslo 2

Hmotnosť:

3 kg

Rozmery balenia (šír. x výš. x hĺb.):

56 cm x 10 cm x 13 cm

Hodnotenie zákazníkov

/tv-stolik-sonata-130-cm---gastan-p-156544-1061-1061.html