Opis výrobku

Hľadáte dokonalý vankúš do závesného kresla, ktorý by doplnil váš interiér? Predstavujeme vám žltý vankúš na závesné kreslo.

Tento vankúš je skutočným zlatým kúskom pre každý interiér. Jeho žiarivá žltá farba dodá každej miestnosti sviežosť a živosť. S jeho moderným a elegantným dizajnom sa stane skutočným klenotom.

Vankúš je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jeho dlhú životnosť a odolnosť. S rozmermi 144 x 83 x 37 cm je ideálny pre väčšinu závesných kresiel. Je ľahký, pohodlný a ľahko udržiavateľný, čo z neho robí praktický doplnok do vášho domova.

Ale vankúš do závesného kresla nie je len o vzhľade. Jeho hlavnou výhodou je jeho funkčnosť. Poskytuje pohodlie a podporu, ktoré potrebujete pri relaxácii alebo čítaní knihy. S týmto vankúšom sa stanete majstrom relaxu!

Charakteristické vlastnosti produktu:

  • Pohodlný tvar → Vankúš je navrhnutý tak, aby perfektne zapadal k tvaru vášho tela. Týmto vám zaistí maximálny komfort pri sedení.
  • Žiarivá žltá farba → Tento vankúš prinesie do vašej obývačky sviežosť a živosť. Jeho žiarivá žltá farba je ideálna na oživenie akéhokoľvek priestoru.
  • Veľké rozmery → S rozmermi 144 x 83 x 37 cm vankúš ponúka dostatok priestoru na pohodlné sedenie. Je ideálny pre všetky veľkosti kresiel.
  • Vysoká kvalita materiálu → Vankúš je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči opotrebeniu a zároveň jemné na dotyk. 

Hodnotenie zákazníkov

/vankus-do-fotela-wiszacego-pierscien---zolta--p-148654-1302-1206.1302-opt--conf-67234.html